Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanteris prie favoritų priskira Alekną

Pasaulio čempionato disko metimo kvalifikacijos A grupėje planetos čempiono titulą ginantis Gerdas Kanteris jau pirmu mėginimu įveikė kvalifikacinę ribą – 64,5 metro. Jo sviestas įrankis nuskriejo 66,73 metro.
G.Kanteris tiki, kad apgins titulą Berlyne.
G.Kanteris tiki, kad Berlyne apgins titulą. / Artūro Gimžausko nuotr.

Be jo, dar trims atletams pavyko užsitikrinti vietą finale, kuris vyks trečiadienį vakare. Tai vokietis Robertas Hartingas – 66,81 m, amerikietis Casey Malone – 65,13 m ir ispanas Mario Pestano – 65,03 m.

„Esu patenkintas. Viskas gerai – sportinė forma gera, jokių traumų neturiu, – 15min.lt sakė G.Kanteris. – Pagrindinis tikslas čia – laimėti.“ Estas pagrindiniais favoritais disko metimo sektoriuje laiko save  R.Hartingą ir Virgilijų Alekną. „Priklausys tik kas kokią medalio spalvą pasiims“, – sakė atletas.

„Manau, kad 69 ar 70 m turėtų pakakti aukso medaliui, - kalbėjo olimpinis ir pasaulio čempionas. - Turėtų būti graži įtempta kova.“ Paklaustas, ar mėgins Olimpiniame stadione siekti pasaulio rekordo, G.Kanteris tik šyptelėjo: „Pradžiai būtų neblogai pagerinti pasaulio čempionato rekordą, kuris priklauso Aleknai – 70,17 metro“.

Jam pritarė ir pakiliai nusiteikęs R.Hartingas. „Malachovskis, Kanteris, Alekna, Malone'as, Hartingas – tai favoritai. Net neabejoju, kad V.Alekna gali laimėti medalį“, - sakė vokietis.

„Alekna nepaisant jo amžiaus yra favoritas. Jis turi tiek talento ir tiek patirties, kad net tuo neabejoju“, - apie Lietuvos atstovą kalbėjo taip pat į finalą patekęs C.Malone'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius