Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune rasta vieta naujam lengvosios atletikos maniežui

Lietuvos sporto universiteto (LSU) lengvosios atletikos manieže susirinkus Kauno lengvaatlečių bendruomenė, LSU atstovai ir miesto tarybos bei administracijos atstovai diskutavo dėl naujo lengvosios atletikos maniežo Kaune įrengimo. Po ilgų diskusijų nuspręsta, kad geriausia vieta šiam statiniui – apšilimo aikštelė esanti tarp Dariau ir Girėno stadiono bei LSU.
Akimirkos iš Vilniaus lengvosios atletikos čempionato antrosios dienos
Kaune ketinama statyti dar vieną lengvosios atletikos maniežą (asociatyvi nuotr.) / Alfredo Pliadžio nuotr.

Diskusiją pradėjo Kauno lengvosios atletikos federacijos prezidentas Gediminas Vasiliauskas, kuris supažindino diskusijos dalyvius su dabartine situacija: „Mieste yra per 400 profesionalių lengvaatlečių ir 31 treneris. Šaltuoju metų laiko visi turime tilpti į šį maniežą, tačiau sportuoti nori ir miestiečiai. Kaunas pirmasis pradėjo sveikatinimo programas, tačiau jau dabar nebetelpa visi norintys.“

Kaip praneša Kauno lengvosios atletikos federacija, prie pristatymo prisijungęs architektas Donatas Bacevičius pristatė galimas vietas maniežui. Anot jo, geriausiai naująjį maniežą statyti apšilimo aikštelėje tarp Dariaus ir Girėno stadiono bei Lietuvos sporto universiteto. „Tai būtų brangakmenis LSU sporto komplekso karūnoje“, – teigė jis.

Toliau vykusioje diskusijoje miesto lengvosios atletikos atstovai pritarė architekto pasiūlymui, o  vicemeras Stanislovas Buškevičius ir Kauno miesto tarybos narys Rimantas Mikaitis pažadėjo šią idėją palaikyti. „Tikiuosi, kad savivaldybė pagrįs savo žodžius darbais ir jau netrukus šią idėją svarstys miesto taryba“, – pridūrė G. Vasiliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius