-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimėti pinigai – vestuvėms

Amerikietė bėgikė Sanya Richards jau trečią kartą savo karjeroje laimėjo pagrindinį Aukso lygos piniginį prizą – 2006 metais ji 1 milijoną JAV doelrių pasidalino su dviem, 2007 metais – su vienu sportininku. Šiemet pagrindinis prizas vėl skilo į tris dalis.
Sanya Richards
Sanya Richards / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Geriausias visus 6 Aukso lygos etapus laimėjusios amerikietės laikas 400 metrų bėgime – 48,83 sekundės, buvo pasiektas paskutiniajame etape Briuselyje ir tai tapo geriausiu sezono rezultatu pasaulyje. S.Richards tik 0,13 sekundės pritrūko iki nacionalinio rekordo, beje, priklausančio jai pačiai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sanya Richards
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sanya Richards finišas Briuselyje

Paklausta, ką darys su šiais metais uždirbtais pinigais, bėgikė sakė: „Nors tai jau trečiasis mano laimėjimas, kiekvieną kartą jaučiuosi kažkaip ypatingai. Negaliu lyginti trijų turnyrų – jie visiškai skirtingi. Nesitikėjau, kad geriausią laiką parodysiu Briuselyje – oro sąlygos nebuvo pačios geriausios, juo labiau, jog bėgau praktiškai viena. Tačiau bėgdama galvojau ne apie pinigus, o apie rezultatą – 400 metrų distancija yra labai greita ir koncentracijos praradimas bent akimirkai gali labai brangiai kainuoti. Iki sezono pabaigos dar bandysiu pagerinti ir JAV rekordą – turėsiu tokią galimybę IAAF „Grand Prix” finale Salonikuose. Bet kokiu atveju sezonas jau dabar man puikus – jei anksčiau galėdavau laimėti Aukso lygą, tačiau suklupti kituose pagrindiniuose startuose, tai šiemet pavyko nušauti abu stambiausius zuikius (S.Richards Berlyne tapo ir pasaulio čempione).

O ką darysiu su laimėtais pinigais? Vasarį bus mano vestuvės (bėgikės sužadėtinis – amerikietiškojo futbolo žaidėjas Aaronas Rossas). Aš ir taip planavau didelę puotą, o čia ir pinigėlių iš dangaus nukrito. Su jais mano vestuvės bus dar prabangesnės (juokiasi).”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius