Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lengvaatlečiai vyksta į Europos čempionatą Barselonoje (nuotraukos)

Barselonoje antradienį prasidės Europos lengvosios atletikos čempionato kovos, kuriose dalyvaus 25-ių Lietuvos sportininkų delegacija. Sekmadienį vieni iš pirmųjų į Katalonijos sostinę išskrido rutulio stūmikė Austra Skujytė, disko metikė Zinaida Sendriūtė ir viena iš mūsų šalies jaunųjų vilčių bėgikė Eglė Balčiūnaitė.
Lengvosios atletikos atstovai Vilniaus oro uoste
Lengvosios atletikos atstovai Vilniaus oro uoste / Alfredo Pliadžio nuotr.

Išskrendančiųjų nuotaika buvo pakili. Kaip teigė Lietuvos lengvosios atletikos federacijos (LAF) generalinė sekretorė Nijolė Medvedeva, Barselonoje realiai tikimasi iškovoti du medalius.

Jeigu visos aplinkybės bus geros, tradiciškai medalio laukiama iš Europos čempiono titulą ginančio disko metiko Virgilijaus Aleknos. Anot vienos iš LAF vadovės, iššauti 800 m bėgimo rungtyje turėtų ir E.Balčiūnaitė. Į ją dedama daug vilčių.

Didesnė lengvaatlečių, trenerių ir medikų dalis į Barseloną išvyks pirmadienį. Dvidešimtasis Europos lengvosios atletikos čempionatas Barselonoje vyks liepos 26 – rugpjūčio 1 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius