Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lengvosios atletikos federacija su nėščia sportininke aiškinasi per „Facebook“

Lengvosios atletikos federaciją krečia skandalas. Lengvaatletė Dovilė Dzindzaletaitė, sportininkės karjerą sustabdžiusi dėl nėštumo, apkaltino federaciją diskriminacija. Savo ruožtu su sportininke negalintis susisiekti federacijos prezidentas Eimantas Skrabulis nusprendė paviešinti laiškus trišuolininkei.
Dovilė Dzindzaletaitė ir Eimantas Skrabulis
Dovilė Dzindzaletaitė ir Eimantas Skrabulis

15min jau rašė, kad trišuolininkė D.Dzindzaletaitė dėl nėštumo negalės dalyvauti Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Informaciją apie stabdomą karjerą mergina pranešė savo „Facebook“ paskyroje.

Anot lengvosios atletikos generalinės sekretorės Nijolės Medvedevos, federacijos D.Dzindzaletaitė oficialiai apie tai neinformavo. Jiems apie sportininkės gyvenimo pokyčius teko sužinoti iš žiniasklaidos.

„Labai liūdna ... Kad visas mano 10 metų darbas buvo neįvertintas ir tiesiog lengva ranka mane oficialiai išbraukė iš Lietuvos rinktinės sąrašų. Jaučiuosi diskriminuojama ir nebereikalinga jog laukiuosi vaikelio. Gal kam pasirodys jog labai ne laiku juk olimpinės žaidynės. Bet niekas nepagalvoja, jog kitais metais Pasaulio čempionatas ir dar daugybė varžybų iki sekančių olimpinių žaidynių...“ – apmaudą socialiniame tinkle praėjusią savaitę liejo sportininkė.

N.Medvedeva tikina, kad iš jokių sąrašų federacija sportininkės neišbraukė. 15min pranešus šią informaciją, sportininkė susisiekė su redakcija ir tikino, kad tai netiesa.

Paprašyta paaiškinti situaciją, lengvaatletė bendravimą nutraukė. D.Dzindzaletaitė nebendrauja ir su pačia federacija, kuri nusprendė kitaip kreiptis į sportininkę.

Oficialioje federacijos paskyroje buvo paviešinti prezidento Eimanto Skrabulio rašyti elektroniniai laiškai, skirti sportininkei.

„Laba diena, Dovile. Tikiuosi, tau sekasi gerai. Labai gaila, kad nerandi laiko atsakyti į tau asmeniškai skirtus laiškus. Sunku susidaryti įspūdį apie esamą situaciją. Manau, kad laiko atsakyti į laiškus ar susisiekti su mumis buvo pakankamai. Matome, kad tau mieliau bendrauti „Facebook“, tad ir kreipiamės į tave čia. Norėtumėme, kad rastum laiko susisiekti ir su mumis, būtų malonu ne viešoje erdvėje aptarti tavo bei mūsų planus“, – rašė federacijos prezidentas.

Laba diena, Dovile. Tikiuosi, tau sekasi gerai. Labai gaila, kad nerandi laiko atsakyti į tau asmeniškai skirtus laiš...

Posted by Lietuvos lengvosios atletikos federacija on 2016 m. balandžio 5 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius