Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mančesterio gatvės vėl taps stadionu

Anglijos Mančesteryje ir šiemet vyks gatvės lengvosios atletikos turnyras, kuriame startuos pasaulinės šios sporto šakos žvaigždės. Pernai šiose varžybose 150 metrų bėgimo pasaulio rekordą pasiekė pats Usainas Boltas.
Tyson Gay
Tyson Gay / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gegužės 16 dieną atletai varžysis 100, 150, 200 metrų bei 110 ir 200 metrų barjeriniuose bėgimuose, moterys barjerininkės bėgs 100 metrų. Šiemet savo atvykimą į Mančesterį jau patvirtino amerikietis Tysonas Gay’us. Dalyvaus ir dvi britų sporto puošmenos – daugiakovininkė Jessica Ennis bei olimpinė čempionė 400 metrų bėgime Christine Ohuruogu.

J.Ennis neslepia, kad dalyvauti turnyre ją įkvėpe U.Bolto pavyzdys. Kol kas nei ji, nei T.Gay dar nenusprendė, kuriose distancijose startuos. Tysonas tik patvirtino, kad su dideliu nekantrumu laukia šio pasirodymo. „Mane labai sudomino pati idėja perkelti lengvąją atletiką iš stadionų į miesto gatves. Tai netikėta ir įdomu”.

Sklando nedrąsūs gandai, kad panaši nauja idėja skinasi kelią ir Lietuvoje – birželio mėnesį Nidoje bus surengtos begimo basomis paplūdimio smėliu turnyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius