Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas paramos projektas daugkartinei Lietuvos čempionei padės siekti dar aukštesnių rezultatų

Nuo vaikystės aktyviai sportuojanti lengvaatletė, o dabar jau trišuolininkė Diana Zagainova ruošiasi pasaulio jaunimo čempionatui, kuris jau kitą vasarą vyks Lenkijoje. Ambicijų nestokojanti mergina ir sunkiai treniruotis nevengianti Lietuvos jaunimo čempionė D.Zagainova pripažįsta, jog kartais sportininkams trūksta finansavimo, kuris gerokai palengvintų ir taip nelengvą kelią sportinės viršūnės link.
Diana Zagainova
Diana Zagainova / pagaminta lietuvoje nuotr.

Dažnai jauniems talentams motyvacijos netrūksta. Degančios akys ir nebijojimas sunkiai dirbti treniruotėse – svarbus, bet, deja, nevienintelis elementas sportinės karjeros link. Kaip ir šiuo metu talentinga mergina pripažįsta, kad pasirengti pasaulio jaunimo čempionatui ir pasiekti kuo geresnių rezultatų padėtų sportinio pasirengimo stovykla Portugalijoje, kurios dvi savaitės prilygtų 1,5 mėnesio treniruočių Vilniuje.

„Ši stovykla – miego, darbo režimas ir tokiais būdais pasiekiamas aukščiausias rezultatas. Gauni maksimalų rezultatą per palyginus labai trumpą laiką“, – neabejoja D. Zagainova. Finansiškai padėti talentingai merginai kaip ir kitiems talentingiems Lietuvos jaunuoliams visai neseniai startavo nauja paramos programa „Pagaminta Lietuvoje“. Šia paramos programa siekiama suteikti dažniausiu atveju ir lemtingą finansinį gurkšnį, siekiant įgyvendinti talentų tikslus bei svajones.

Vienijamės ir padedam trišuolininkei pasiruošti pasaulio čempi...

Šiandien ZIP FM studijoje buvo mergina, kuriai REIKIA mūsų visų pagalbos, nes ji nori pasiruošti ir atnešti Lietuvai garbę pasaulyje! Išsiunčiam Dianą Zagainovą į treniruočių stovyklą – reikia tik 1500 eurų. Keliauk čia http://goo.gl/hc1FBc arba siųsk SMS su žinute „PL1“, „PL2“ ar „PL5“ numeriu 1670 ir atitinkamai skirk €1, €2 ar €5. Gausi ne tik karmos taškų, bet ir pretenduosi į 3 čekius apsipirkti sportinių prekių.

Posted by ZIP FM on 2016 m. vasario 29 d.

Būtent šios paramos projekto dalyvė ir tapo D. Zagainova. Mergina džiaugiasi, kad jau dabar sulaukia pagalbos iš jaunųjų talentų ateičiai neabejingų žmonių, o tokiu gali lengvai tapti kiekvienas, paaukodamas norimą sumą pinigų SMS žinute.

Juk neišnaudoti esamo talento potencialo – tai yra blogiausias scenarijus ne tik patiems talentams, tačiau ir visai visuomenei.

„Fizinis pasirengimas, nuolatinės treniruotės ar įgimtas talentas dar neužtikrina pasaulinės šlovės ir pripažinimo sportininkams bei menininkams. Neretai menkas finansavimas jaunus talentus atbaido nuo užsispyrimo siekti aukštų rezultatų, o kasdienybe tampa darbas siekiant pragyventi ar susimokėti už mokslus“, – apie dažną ir, deja, ne tokią saldžią jaunų talentingų žmonių kasdienybę pasakoja iniciatyvos vadovas Aleksandras Nemunaitis.

„Dėl šių priežasčių sukūrėme internetinę platformą ir tikimės, kad Lietuvos žmonių pagalba jauni talentai savo svajones įgyvendinti galės greičiau”, – teigia A. Nemunaitis.

Veržlūs ir atsakingi žmonės susibūrė bendram tikslui – atverti naujas finansines galimybes ir suteikti svarbų finansinį impulsą talentams skleistis. Tokios finansinė paramos platformos yra itin populiarios ir užsienio šalyse, todėl remiantis gerąja užsienio šalių praktika bei esama sportininkams bei meno žmonėms skiriamo finansavimo padėtimi ir įkurta ši internetinė platforma.

Kiekvienas internetinės svetainės www.pagamintalietuvoje.com lankytojas galės paprastai ir greitai paaukoti norimą pinigų sumą savo favoritui. „Pagaminta Lietuvoje“ komanda ypatingą dėmesį skiria kandidatų paraiškų skaidrumui ir patikimumui, todėl kiekvienas projekto „Pagaminta Lietuvoje“ dalyvis– perspektyvus talentas, jau pasiekęs laimėjimų savo srityje ir yra orientuotas – turintis aiškų tikslą ir žino, kaip jį įgyvendinti. Todėl ir visos surinktos lėšos, naudojamos remti projektus, suteiks realų ir efektyvų postūmį, kuris padės talentams išplaukti į dar platesnius vandenis.

Projekto dalyviais, be potencialo nestokojančios D. Zagainovos, taip pat  jau yra tokie sportininkai kaip daugkartinė trišuolio Lietuvos čempionė Dovilė Dzindzaletaitė, kuri jau turi kelialapį ir ruošiasi Olimpinėms žaidynėms,  Monika Juodeškaitė – maratonininkė, kuri turi puikius šansus gauti kelialapį į Olimpiadą. Tarp projektų dalyvių – ne tik sportininkai, tačiau ir meno srities talentai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius