-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio čempionate startuos Alekna (apklausa)

Šiandien pasaulio čempionato disko metimo kvalifikacines varžybas pradeda Lietuvos viltis Virgilijus Alekna. Jis startuos B grupėje nuo 12.35 val. Kiek anksčiau, 11.05 val., A grupėje startuos ir jo pagrindiniu laikomas varžovas estas Gerdas Kanteris. Karščiausias naujienas iš stadiono sekite portale 15min.lt.
Virgilijus ALekna
V.Alekna startuos aštuntame pasaulio čempionate savo karjeroje. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Krepšinį galima pavadinti mūsų šalies nacionaline sporto šaka, o disko metimą – lengvosios atletikos nacionaline rungtimi. Bent jau tol, kol svarbiausiose tarptautinėse varžybose dalyvauja V.Alekna.

Dukart olimpinis, dukart pasaulio ir Europos čempionas planetos pirmenybėse Berlyne mėgins susigrąžinti prieš dvejus metus Osakoje prarastą titulą. Tuomet 37 metų mūsų šalies lengvosios atletikos žvaigždei sutrukdė trauma – jis liko prizininkų pakylos papėdėje.

Šįmet tik šiam startui visas jėgas ir dėmesį skyręs V.Alekna teigė, kad yra nusitaikęs į medalius. Kokios spalvos? Kuo tauresnės. Be abejo, vienas pagrindinių varžovų kaip visada bus estas Gerdas Kanteris. Į Vokietijos sostinę pasaulio čempiono titulą ginsiantį disko metiką atlydėjo nemaža grupelė estų sirgalių.

Ant kai kurių marškinėlių suraitytas skaičius 75. Matyt, tiek jie tikisi, kad numes jų numylėtinis. Beje, Estijoje net išleista G.Kanterio biografija, kuri vos pasirodžiusi prekyboje buvo išgraibstyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius