Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saltanovič Portugalijoje – aštunta

Savaitgalį nemažas būrys Lietuvos lengvaatlečių startavo tarptautinėse varžybose tiek Europoje, tiek ir kitoje Atlanto pusėje. Šuoliuose su kartimi Darius Draudvila buvo antras, o 20 kilometrų ėjime Kristina Saltanovič – aštunta.
Kristina Saltanovič
Kristina Saltanovič / Ivo Pitako nuotr.

Daugiau kaip 3000 bėgikų sekmadieniį dalyvavo 11 „Vig-Bay” pusės maratono bėgime Vige (Ispanija). Ketvirtą vietą jame užėmė Ispanijoje gyvenantis Lietuvos rinktinės kandidatas Robertas Geralavičius (1:10,45).

Keletas lietuvių buvo tarp 40000 startavusių 34-ajame Paryžiaus maratone. Tomas Vaitulevičius finišavo 843 (2:58,12), Edita Tarvydaitė buvo 1220 tarp moterų (4:08,57).

JAV gyvenanti Živilė Pukštienė nepalieka trišuolio sektoriaus. Šeštadienį varžybose Fayettevillyje ji iškovojo pirmąją vietą, nušokusi 12,91 m (vėjas +2.8).

Taip paty JAV, Wichitoje jėgas atskirose rungtyse bandė į aktyvujį sportą grižtantis  daugiakovininkas Darius Draudvila. Jis pagerino asmeninį rekordą šuoliuose su kartimi – 4,83 metro (aštuntas rezultatas visų laikų Lietuvos šuolininkų sąrašuose) ir užėmė antrą vietą. Darius taip pat  buvo antras 110 metrų barjeriniame bėgime (14.46/+4.3).

Lietuvos ėjikai šeštadienį dalyvavo 19 Rio Maioro (Portugalija) sportinio ėjimo „Grand Prix” varžybose. Kartu tai buvo vienas iš IAAF sportinio ėjimo „Iššūkio varžybų” etapas. Startavo 26 moterys ir 48 vyrai. Nuolatinė šių varžybų dalyvė Kristina Saltanovič 20 kilometrų nuotolyje finišavo aštunta (1:32,42), o Portugalijoje stovyklaujantis Donatas Škarnulis – tryliktas (1:24,43). Nugalėjo portugalė Vera Santos (1:29,16) bei norvegas Ericas Tysse (1:20,08).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius