Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienį Kauno bėgimo entuziastai okupuos Laisvės alėją

Spalio 5-ąją., sekmadienį, Kauno Laisvės alėjoje vyks tradicinis miesto bėgimo renginys „Bėk už Kauną su Gardėsiu“. Šiemet tikimasi sulaukti dvigubai daugiau bėgikų nei 2012 metais, kuomet bėgimas vyko pirmą kartą. Tuomet jame dalyvavo apie 800 žmonių, pernai – apie 1200, o šiais metais planuojamas rekordinis bėgimo „Bėk už Kauną“ dalyvių skaičius – 1500.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Renginio metu bėgimo mėgėjai ir profesionalai galės varžytis trijose rungtyse – 10 ir 5 kilometrų bėgimuose bei 4 x 2,5 km komandinėje estafetėje. Mažieji bėgimo dalyviai jėgas galės išbandyti 1 km distancijoje, o lenktyniauti nenusiteikę smalsuoliai be dalyvio mokesčio bus kviečiami įveikti 5 km FUN RUN atkarpą. Dalyviai kviečiami registruotis internetinėje renginio svetainėje bekuzkauna.lt.

„Bėgimą atradau ne taip seniai, bet jau dabar galiu pasakyti, jog tai puikus būdas pailsėti po sunkios darbo dienos, pakelti nuotaiką ir smagiai praleisti laiką. Džiaugiuosi, jog bėgime „Fazer Lietuva“ atstovausiu ne vienas – bėgti ketina net 40 mūsų įmonės darbuotojų. Manau, jog bėgimas gali ne tik pagerinti fizinę savijautą, bet ir sustiprinti komandinę dvasią“,– teigia „Fazer Bakery Baltics“ generalinis direktorius Mindaugas Snarskis.

Bėgimą trečius metus iš eilės organizuoja Kauno miesto savivaldybė ir VŠĮ „Tarptautinis maratonas“. Bėgimo iniciatorė ir pagrindinė rėmėja – UAB „Fazer Lietuva“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius