-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Usainas Boltas taps šuolininku į tolį?

Pasaulį naujais rekordais Berlyne nustebinęs Jamaikos sprinteris Usainas Boltas pareiškė, kad kada nors rimtai išmėgins jėgas šuolio į tolį sektoriuje. Spekuliacijų apie perėjimą į 400 m bėgimo rungtį jis nekomentavo.
U.Boltas norėtų takelį iškeisti į šuoliaduobę
U.Boltas norėtų takelį iškeisti į šuoliaduobę. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sprinto karalius ne juokais užsimena, kad nori varžytis šuolių į tolį rungtyje. „Studijų laikais šokinėjau į tolį. Kada nors norėčiau rimtai varžytis šioje rungtyje. Galbūt prieš karjeros pabaigą. Reikės tai aptarti su treneriu“, – pareiškė 23 metų jamaikietis Ciuriche surengtoje spaudos konferencijoje. Savaitgalį ten vyks Aukso lygos varžybos.

Kada tai įvyks, U.Boltas negalėjo įvardyti. Kol kas jo asmeninėje statistikoje nėra užfiksuotas nė vienas oficialus šuolių į tolį rezultatas. Jis netgi prisipažino, kad nežino dabartinio Jamaikos šuolių į tolį rekordo. Paklaustas apie 400 m bėgimą, U.Boltas atsakė kol kas apie tai net negalvojantis.

Ciuriche vyksiančiose penktose iš šešių Aukso lygos varžybose triskart pasaulio čempionas penktadienį pradės nuo 100 metrų distancijos. „Esu šiek tiek pavargęs, bet padarysiu viską, ką galiu. Tuomet dar kokius tris kartus bėgsiu ir baigsiu šį sezoną“, – kalbėjo greičiausias pasaulyje žmogus. Jį Ciuriche pasitiko per 3000 autografų medžiotojų ir sirgalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius