Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 11 /14:55

Kol Sony Weemsas skandino „Brose Baskets“, vagys apšvarino jo namus

Po puikių rungtynių ir pirmosios pergalės Eurolygoje Kauno „Žalgirio“ legionieriaus Sonny Weemso namuose laukė nemaloni staigmena. Grįžęs į Kauną amerikietis rado apiplėštus namus.
Sonny Weemsas
Sonny Weemsas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Žalgiriečių lyderis šią informaciją atskleidė socialiniame tinkle „Twitter“, o portalui Krepsinis.net Lietuvos čempionų generalinis direktorius Paulius Motiejūnas patvirtino niūrią naujieną.

„Grįžęs po rungtynių S.Weemsas pastebėjo, kad kažkas buvo įsilaužęs į namus ir pavogė kelis daiktus. Iškvietėme policiją, ji dabar dirba ir aiškinasi, kas galėjo taip pasielgti“, – kalbėjo P.Motiejūnas.

Paklaustas, ar praeityje buvo įvykę kažkas panašaus, „Žalgirio“ vadovas negalėjo prisiminti analogiškų atsitikimų. P.Motiejūnas pridūrė, kad situacija labai nemaloni.

„Žaidėjas jaučiasi blogai. Labai nemalonu. Ne tik Kaunui, bet ir užsieniečiui Lietuvoje, po gerų rungtynių grįžus rasti tokį dalyką, yra labai nesmagu“, – tinklalapiui Krepsinis.net teigė P.Motiejūnas.

P.Motiejūnas atskleidė, kad S.Weemsas po incidento greičiausiai persikraustys į kitą būstą: „Dabar Sonny galvos, ar kraustytis į kitą vietą. Jau aišku, kad imsimės papildomų apsaugos priemonių. Jeigu kas, kalbėsimės su namo šeimininkais dėl apsaugos stiprinimo. Bet klausimas, ar jis liks gyventi ten pat.“

Savo ruožtu apie nelaimę pranešęs S.Weemsas, turintis klubo duotą automobilį su jo vardu ir pavarde ant šoninių durelių, „Twitter“ rašė: „Mašinos, ant kurių užrašyta tavo pavardė, nepadeda!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius