Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 02

Brazilas Andersonas Varejao pripažintas geriausiu NBA lygos „nardytoju“

JAV sporto gigantas „Sports Illustrated“ apklausė net 152 Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygos krepšininkus, kad išsiaiškintu geriausius lygos „nardytojus“, kurie krenta it lapai, vos priliesti.
Andersonas Varejao
Andersonas Varejao / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į „nardytojų“ kategoriją buvo įtraukti krepšininkai, kurie itin dažnai simuliuoja pražangas, verkšlena, jog varžovai juos skriaudžia ir nuolat ginčyjasi su teisėjais, dėl neskirtų pražangų.

„Nardymo“ kategorijoje prizines vietas išsidalino Lotynų Amerikos atstovai. Geriausiu „nardytoju“ buvo pripažinti Klyvlendo „Cavaliers“ klubo vidurio puolėjas iš Brazilijos Andersonas Varejao, kuris šiuo metu gydosi traumą, ir savo aktorinių sugebėjimų, deja, negali parodyti.

„Sidabro“ medaliu pasipuošė San Antonijaus „Spurs“ klubo argentinietis Emanuelis Ginobili. O 3-iąją vietą taip pat užėmė kitas argentinietis Luisas Scola, atstovaujantis Hiustono „Rockets“ ekipai.

 Be medalių, tačiau nepaminėti pirmajame 15-uke neliko Derekas Fisheris (Los Andželo „Lakers“), Kevinas Martinas („Rockets“), Shane'as Battieras (Memfio „Grizzlies“), Jarronas Collinsas ir Raja Bellas (abu iš Jutos „Jazz“), Jose Juanas Barea (Dalaso „Mavericks“), Andresas Nocioni (Filadelfijos „76ers“), Reggie Evansas (Toronto „Raptors“), Corey Maggette (Milvoukio „Bucks“), Kobe Bryantas („Lakers“), Paulas Pierce'as (Bostono „Celtics“) ir Sasha Vujačičius (Naujojo Džersio „Nets“).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius