Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 24

Dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė su būsimu vyru Corrado Salemi susipažino... sprogus dviračio padangai

Modesta Salemi. Taip jau kelias savaites galima kreiptis į 28 metų Modestą Vžesniauskaitę, spalio pradžioje ištekėjusią už šešeriais metais vyresnio Corrado Salemi. Vestuvės vyko katedroje, kurioje 1956 metais susituokė tuometis Monako kunigaikštis Rainier III ir Holivudo žvaigždė Grace Kelly.
Modesta Vžesniauskaitė ir Corrado Salemi
Modesta Vžesniauskaitė ir Corrado Salemi / Sportas.info nuotr.

Lietuvė ir italas vienas kitam meilę Dievo ir žmonių akivaizdoje prisiekė po daugiau nei metus trukusios draugystės.

Į porą juos suvedė atsitiktinumas ir dviračiai, kuriems Modesta ir Corrado skyrė nemažą savo gyvenimo dalį.

„Su Carrado susipažino Italijoje, pakelėje. Jis su draugais važiavo dviračiais ir Corrado sprogo padanga. Sustojau jam padėti“, – pažintį prisiminė 2008 metų Pekino olimpiados dalyvė M. Vžesniauskaitė.

Lietuvė ir italas greitai rado bendrą kalbą, nes C. Salemi irgi buvo dviratininkas. Paaiškėjo, kad juos net buvo treniravęs tas pats specialistas.

„Po truputį pradėjome bendrauti ir taip iki altoriaus“, – šyptelėjo Italijos ir Vokietijos klubams atstovavusi dviratininkė.

Lietuvės išrinktasis jau dešimt metų gyvena Monake, todėl vestuvės ir buvo surengtos šioje nykštukinėje kunigaikštystėje.

„Vestuvėse buvo apie 60 svečių. Labai džiaugiausi, nes iš Lietuvos atvažiavo visa mano šeima, ištikimiausi draugai“, – pasakojo sportininkė, kurią prie altoriaus vedė tėvas Mykolas, o iškilmėse dalyvavo ir mama Danguolė, sesuo Eglė su draugu, du broliai – Artūras ir Deividas su žmonomis, jų atžalos Ugnius ir Paulina.

Sutuoktuvėse draugę sveikino kelios buvę ir esami Lietuvos dviratininkai arba su šia sporto šaka susiję žmonės – Rasa Mažeikytė, Svetlana Pauliukaitė, Edita Pučinskaitė, Andrius Buividas, Eugenijus Ivanauskas su žmona Edita.

Ar pati tęs dviratininkės karjerą, kuriai jau atidavė 16 metų, M.Vžesniauskaitė dar nežino: „Prasideda kitas gyvenimo etapas. Dėl dviračių sporto dar nepadėtas taškas, bus matyti laikui bėgant“.

Pora įsikūrė Monake. Čia C. Salemi užsiima verslu, susijusiu su nekilnojamu turtu. „Be to, čia puikus klimatas, ypač sportininkams“, – paaiškino M. Vžesniauskaitė-Salemi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius