Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 05

Estijos krepšinio čempionate – Holivudo scenarijaus verta rungtynių atomazga

Estijos krepšinio sirgaliai vis dar negali atsigauti po savaitgalį įvykusių rungtynių, kurių atomazga nepadarytų gėdos net ir Holivudo filmo scenarijui – „Tartu“ ekipa išvykoje paskutinę sekundę 74:73 palaužė „Otto“ klubą.
„Otto“ krepšininkai ir sirgaliai puolė į euforiją, tačiau po kelių akimirkų jų džiaugsmas išgaravo.
„Otto“ krepšininkai ir sirgaliai puolė į euforiją, tačiau po kelių akimirkų jų džiaugsmas išgaravo. / Kadras iš video
Temos: 1 Tartu

„Otto“ krepšininkai jau buvo patikėję pergale, kai Kristo Saage pataikė iš toli ir išvedė savo komandą į priekį. Šeimininkų ekipa džiūgavo tarsi laimėjusi čempionatą – į aikštelę subėgo ne tik atsarginiai krepšininkai, bet ir dalis žiūrovų, kurie triumfuodami krito ant žemės.

Visgi iki rungtynių pabaigos dar liko šiek tiek laiko. „Otto“ ekipą galėjo nubausti teisėjai už atsarginių žaidėjų įsiveržimą į aikštę, skirdami techninę pražangą, tačiau jie nenorėjo gadinti šventės šeimininkams.

Priešingai nei svečių krepšininkai. Per akimirką, likusias 0,3 sekundės, jie surengė įspūdingą ataką – iš užribio išmestas kamuolys buvo „pakabintas“ virš krepšio, o jį ore iš viršaus įdėjo Billas Amisas.

Dar prieš sekundę pergalę šventę šeimininkai liko be žado – jie pralaimėjo 73:74. „Otto“ ekipa dar bandė ginčytis su teisėjais, tačiau bergždžiai.

„Krepšinis yra žaidimas, – varžovų skausmą po pralaimėjimo suprato „Tartu“ treneris Indrekas Visnapuu. – Toks šou rungtynių pabaigoje turėjo patikti visiems. Nuostabu, kad nugalėtojais tapome mes.“

Dramatiška rungtynių pabaiga:

VIDEO: Piimameister Otto vs Tartu Ülikool

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius