-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 08 16

Fantastišką įvartį Lietuvos futbolo čempionate įmušęs Gocha Tvildiani išgarsėjo visame pasaulyje

Išgarsėti visame pasaulyje galima rungtyniaujant ir Lietuvos futbolo čempionate. Tą įrodė „Šiaulių“ klubo legionierius gruzinas Gocha Tvildiani.
Fantastiškas Gochos Tvildiani smūgis.
Fantastiškas Gochos Tvildiani smūgis. / Kadras iš video

Savaitgalį A lygos rungtynėse reto grožio įvartį pelnęs puolėjas netruko patraukti pasaulio žiniasklaidos dėmesio. „Genijaus smūgis per save“ pavadintas vaizdo įrašas atsidūrė didžiausiuose pasaulio futbolo įdomybių portaluose bei viename iš didžiausių Ispanijos dienraščių AS svetainėje.

Tiesa, užsienio žurnalistams nepavyko išsiaiškinti nei stebuklingo įvarčio autoriaus tapatybės, nei tarpusavyje žaidusių klubų pavadinimų, nei kurios šalies čempionate vyko rungtynės.

Fantastiškas įvartis buvo įmuštas Lietuvoje, šeštadienį vykusiame „Šiaulių“ ir FBK „Kauno“ susitikime. Įvarčio autoriumi tapo gruzinas G.Tvildiani, kuris pasinaudojo varžovų vartininko klaida ir smūgiu per save iš už baudos aikštelės pasiuntė kamuolį į vartus.

Verta pažymėti, jog šis taiklus smūgis tapo vieninteliu rungtynėse, o „Šiauliai“ jį įmušė aikštelėje turėdami vienu žaidėju mažiau.

Pats stebuklingo įvarčio autorius po mačo teigė, jog savo smūgio nevadintų kurioziniu. „Nemanau, kad tai labai kuriozinis įvartis. Mačiau, kur yra vartininkas, o kur yra vartai – visada jaučiu. Šis epizodas dar kartą parodo, kad reikia kovoti dėl kiekvieno kamuolio, net ir to, kuris atrodo beviltiškai prarastas. Po rungtynių priėjęs atsiprašiau „Kauno“ vartininko dėl to, kad pasinaudojau jo klaida, tačiau esu puolėjas ir visada privalau tai daryti. Visuomet esu nusitaikęs į varžovų vartus ir tikiuosi, kad po šio smūgio kito įvarčio nereiks laukti taip ilgai“, – oficialiai „Šiaulių“ klubo svetainei internete kalbėjo G.Tvildiani.

Reto grožio įvarčio vaizdo įrašas:

VIDEO: Gocha Tvildiani įvartis "Kaunui"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius