Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 23

Futbolininkas buvo išvytas iš rungtynių dėl auskaro... savo lytiniame organe

Mėgėjų futbolo klube „Old Hill Wanderers“ rungtyniaujantis Aaronas Ecclestonas turbūt tik drąsiausiose svajonėje pagalvodavo, jog vieną dieną gali tapti futbolo istorijos dalimi. Ši svajonė išsipildė, tik gal ne visai taip, kaip A.Ecclestonas planavo... Australas greičiausiai tapo pirmuoju istorijoje futbolininku, kuris buvo pašalintas iš rungtynių todėl, kad nešiojo auskarą savo lytiniame organe.
Teisėjas nesidrovėjo savo akimis įsitikinti ar futbolininkas tikrai nešioja auskarą intymioje vietoje.
Teisėjas nesidrovėjo savo akimis įsitikinti, ar futbolininkas tikrai nešioja auskarą intymioje vietoje. / Kadras iš video

Kuriozinis epizodas nutiko mėgėjų futbolo rungtynėse Australijoje, kuriose savaitgalį varžėsi „Old Hill Wanderers“ ir „Swinburne University“ ekipos.

Pirmajame kėlinyje teisėjui kažkas, greičiausiai iš varžovų, pašnibždėjo, jog „Old Hill Wanderers“ komandos kapitonas rungtyniauja su auskaru savo lytiniame organe. Teisėjas pasirodė principingas ir nusprendė pats savo akimis įsitikinti, ar tai tiesa.

Juk futbolo taisyklėse yra aiškiai parašyta, jog „žaidėjams draudžiama rungtynėse nešioti bet ką, kas gali kelti pavojų varžovams arba pačiam futbolininkui (įskaitant ir bet kokius papuošalus)“. Taigi teisėjas trumpam sustabdė rungtynes ir pasikvietė A.Ecclestoną privačiam pokalbiui į rūbinę.

Įsitikinęs, jog futbolininkas iš tiesų nešiojo auskarą savo lytiniame organe, teisėjas nedvejodamas parodė A.Ecclestonui raudonąją kortelę.

„Negaliu tuo patikėti. Tai absurdiška. Aš parašysiu skundą! Teisėjau, tu neturi teisės žiūrėti į mano penį!“ – plūdosi nubaustasis.

Istorijai išgarsėjus visame pasaulyje A.Ecclestonas toli gražu nepuolė džiaugtis. „Nemanau, kad mano mama bus ypač laiminga“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė futbolininkas.

VIDEO: Most Bizarre Football Sending Off Ever -- Player Gets Sent Off For Piercing On His Genitals

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius