-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 10 24

Isabellos Tobias ir Deivido Stagniūno lietuvių kalbos pamokos Amerikai: „Mes iš Lietuvos!“ ir „Kas nudažė virtuvę?“

Lietuvai atstovaujantys čiuožėjai Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas stulbinančiai įsiveržė ant pakylos prestižinėse „Grand Prix“ varžybose „Skate America“, todėl turėjo galimybę dalyvauti sekmadienio uždarymo šou – parodomojoje programoje.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas / Youtube.com stop kadras

20-metė I.Tobias ir 26-erių D.Stagniūnas pirmajame „Grand Prix“ etape užėmė aukštą trečiąją vietą, nors po trumpojo šokio buvo penkti. Tai buvo čiuožėjų debiutas „Grand Prix“ varžybose, todėl parodę įspūdingus rezultatus, jie sulaukė daug žiniasklaidos dėmesio anapus Atlanto.

Prieš atlikdami parodomąjį šokį publikai, I.Tobias ir D.Stagniūnas turėjo dar vieną galimybę – supažindinti žiūrovus su lietuvių kalba.

„Ponios ir ponai, pasitikite nuostabius čiuožėjus, kurie „Skate America“ varžybose iškovojo bronzos medalius. Tai – Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas“, – arenos žiūrovams išdidžiai skelbė renginio vedėjas.

„Pažaiskime žaidimą – lietuvių kalbos pamokėlės su tikru lietuviu“, – Deividui pasiūlė jis.

Į žaidimą įsitraukusi I.Tobias patikino, kad mokosi lietuvių kalbos ir publikai dusyk garsiai ištarė: „Mes iš Lietuvos!“

Renginio vedėjas turėjo gerokai palaužyti liežuvį, kad ištartų tokius sakinius kaip „Koks tavo vardas“, „Kur yra čiuožykla“ ir „Kas nudažė virtuvę“.

Lietuvos vardą garsinanti pora parodomąjį šokį atliko pagal Shakiros muziką – kiek pakoreguotą trumposios programos versiją.

Siūlome ir jums pasigrožėti I.Tobias ir D.Stagniūno šokiu bei pasižiūrėti, kaip su lietuvių kalbos žodžiais sekėsi susidoroti renginio vedėjui.

VIDEO: ISU GP Skate America - Isabella TOBIAS / Deividas STAGNIUNAS - EX

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius