-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 15

Pasaulio futbolo čempionato metu varžybas surengė ir Brazilijos prostitutės

Brazilijos prostitutės ir viena krikščionių evangelikų grupė šeštadienį surengė futbolo rungtynes Belo Horizontės mieste, kur vyksta ir pasaulio čempionato mačai. Prostitučių rungtynės įvyko iškart po Kolumbijos ir Graikijos rungtynių, centrinėje miesto gatvėje, siekiant atkreipti dėmesį į sekso darbuotojų teises.
Prostitučių futbolo rungtynės Brazilijoje
Prostitučių futbolo rungtynės Brazilijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Moterys improvizuotą aikštę šio Brazilijos pietryčiuose esančio miesto gatvėje įrengė panaudodamos kelių ženklinimo kūgius ir žaidė aidint entuziastingiems smalsuolių šūksniams.

Prostitutės pasivadino „Nuogo futbolo klubu“, nors žaidė vilkėdamos žalios ir geltonos spalvų brazilų uniformas. Jos suvienijo pajėgas su atvykusiais evangelikais iš Jungtinių Valstijų ir susirėmė su vietos universiteto komanda.

„Teisės turi būti vienodos visiems. Mes nesiskiriame nuo kitų vien dėl to, kad esame sekso darbuotojos, – AFP sakė žaidėja Patricia Bonges. – Pagaliau mes pralaužiame išankstinę nuostatą ir stigmą“.

Jos komandos draugė, amerikietė Jenny Jack sakė, jog šiuo žaidimu buvo siekiama pademonstruoti, kad tu „tiesiog myli žmones, neteisi, nekeiti žmonių, tiesiog juos myli“.

Brazilijos prostitutės seniai skundžiasi diskriminacija ir ragino vyriausybę jų profesiją laikyti tokia pačia kaip ir visos kitos, o tai reikštų ir pagalbos vyresnėms sekso darbuotojoms programas.

Mačą organizavo Minas Žeraiso valstijos, kurioje yra Belo Orizontė, Prostitučių asociacija.

Ji jau yra padėjusi kai kurioms iš 80 tūkst. miesto prostitučių pasirengti pasaulio čempionatui: pasiūlydama nemokamas anglų kalbos pamokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius