Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 04

Pergales skinantys „Raptors“ krepšininkai ir Jonas Valančiūnas toliau juokauja su žurnalistais

„Toronto Raptors“ klubo lietuvis Jonas Valančiūnas, prieš kelias savaites iškrėtęs pokštą žurnalistams, atrodo, užkrėtė tuo visą savo komandą. Tai turbūt nėra sunku, nes Toronto krepšininkai NBA pirmenybėse jau iškovojo penkias pergales paeiliui ir yra geros nuotaikos.
Jonas Valančiūnas su NBA žurnalistais
Jonas Valančiūnas su NBA žurnalistais / youtube.com/Toronto Raptors stopkadras

Kanados klubo „Youtube“ svetainės paskyroje išplatintame vaizdo įraše matyti naujausias J.Valančiūno ir komandos draugo pokštas.

Mattas Devlinas ir Jackas Armstrongas filmavo reportažą iš „Raptors“ treniruotės, kai prie jų piktais veidais priėjo Amiras Johnsonas ir J.Valančiūnas.

Abu krepšininkai bandė nutaisyti itin rimtus veidus, nors matyti, kad jiems sunku sulaikyti šypseną. Tai pralinksmino abu žurnalistus. Jie netrukus pasikvietė A.Johnsoną prie kamerų, kad užduotų porą klausimų tačiau J.Valančiūnas to neleido – nusitempė komandos draugą toliau treniruotis.

VIDEO: Jonas Valančiūnas ir Amiras Johnsonas juokauja su žurnalistais

Balsuokite už Joną Valančiūną, kad šis patektų į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes. Tai galite daryti taip: Balsuokite per „Facebook“ – komentuokite NBA „Facebook“ puslapyje arba NBA komandos puslapyje. Komentare būtinai paminėkite „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“. Balsuoti per „Facebook“ galite kasdien. Balsuokite per „Twitter“ – siųskite „Twitter“ žinutę būtinai paminėdami „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“. Persiųstos žinutės ir mėgstamos žinutės nesiskaičiuoja. Balsuoti per „Twitter“ galite kasdien. Balsuokite per „Instagram“, siųskite sukurtą nuotrauką komentare būtinai paminėdami „Jonas Valanciunas #NBABallot #VoteJV“. Komentarai ant draugų nuotraukų nesiskaito – tai turi būti jūsų išsiųsta nuotrauka. Balsuoti per „Instagram“ galite kasdien. Balsuokite interneto puslapyje – parinkite Joną vienu iš žaidėjų. Balsuoti šiame Interneto puslapyje galite kasdien. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius