Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 20

Rio de Žaneire į krepšinio areną neteisėtai prasmukusiems Australijos sportininkams skirta bauda

Grupė Australijos atletų buvo sulaikyti Rio de Žaneiro policijos, kai neteisėtai pasinaudojo savo akreditacijos kortelėmis ir užėmė jiems nepriklausiusias vietas per olimpines krepšinio rungtynes, bet vėliau buvo paleisti ir turės sumokėti baudą, nurodė šios šalies olimpinės delegacijos pareigūnė.
Naktinis Rio De Žaneiras
Naktinis Rio De Žaneiras / Alfredo Pliadžio nuotr.

Australijos olimpinio komiteto generalinė sekretorė Fiona de Jong trumpai pasikalbėjo su žurnalistais, kai minėti sportininkai šeštadienį paryčiais išėjo iš teismo rūmų, esančių netoli olimpinio komplekso. Ji sakė, kad atletai atsiprašė Brazilijos teisėjo ir prokurorų dėl incidento, kai jie neteisėtai pateko į „Carioca“ areną.

F.de Jong nenurodė, kokio dydžio bauda buvo paskirta.

Naujienų agentūra „Australia Associated Press“ nurodė, kad 10 sportininkų buvo sulaikyti penktadienį, kai esą pakeitė savo akreditacijos pažymėjimus, kad gautų geresnes vietas per Australijos krepšininkų pusfinalio rungtynes su Serbijos komanda.

Australija, ketvirtfinalyje sutriuškinusi Lietuvos krepšininkus, pralaimėjo Serbijai 87:61 ir sekmadienį grumsis mažajame finale su Ispanija dėl bronzos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius