Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Sergio Llullas su kamuoliu netyčia pasiuntė į nokdauną teisėją

Sergio Llullas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. / Sergio Llullas
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Madrido „Real“ gynėjas Sergio Llullas Ispanijos krepšinio čempionate gana komiškai pasiuntė į nokdauną teisėją. Ispanas bandė ištraukti į užribį lekiantį kamuolį, tačiau pataikė tiesiai į arbitro galvą.

VIDEO: SERGIO LLULL HIT THE REFEREE IN THE HEAD | Tenerife 82:93 Real Madrid (26.10.2014)
SERGIO LLULL HIT THE REFEREE IN THE HEAD | Tenerife 82:93 Real Madrid (26.10.2014)
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie SPORTO rubriką