Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 04

Apsinuoginusių raumeningų Naujosios Zelandijos regbininkų šokis lietuje „haka“ tapo interneto sensacija

Praėjusį sekmadienį Naujosios Zelandijos regbininkai laimėjo Pasaulio regbio-7 serijos turą Honkonge. Pasaulį sužavėjo ne tik jų puikus žaidimas, bet ir tai, kaip jie šventė pergalę. Pliaupiant stipriam lietui raumeningi regbininkams išsirengė ir emocingai šoko maori genties karo šokį „haka“.
Naujosios Zelandijos regbio rinktinės haka šokis
Naujosios Zelandijos regbio rinktinės haka šokis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuaidėjus teisėjo švilpukui, reiškusiam Naujosios Zelandijos regbininkų pergalę finale prieš Angliją, ekipos kapitonas D.J. Forbesas surinko žaidėjus ir prieš pilnutėlį stadioną sušoko „haką“.

Šokis buvo toks efektingas, kad jo nuotraukos ir video vaizdai akimirksniu apskriejo pasaulį. Straipsnių antraštės mirgėjo „Maori kariams nesvarbios oro sąlygos“, „Raumeningi regbininkai šoka lietuje“ ir pan.

Naujosios Zelandijos regbio federacijos tinklapį, „Facebook“ bei „Twitter“ profilius užgulė gerbėjai. Haka šokio nuotraukomis pasidalino daugiau nei 600 tūkst. lankytojų, 23 tūkst. tapo profilio gerbėjais.

„Taip, mūsų regbio rinktinės yra be galo populiarios pasaulyje. Pravardę „All Blacks“, juodas sportines aprangas, haka šokį žino bene kiekvienas sporto gerbėjas pasaulyje“, – įsitikinęs zelandietis Mike Kirkmanas, jau daugelį metų gyvenantis ir regbį populiarinantis Lietuvoje. 

VIDEO: Naujosios Zelandijos rinktinės haka šokis lietuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius