-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 13

Lietuvos jaunių regbio rinktinė dėl svarbiausio tikslo kovos su latviais

Europos regbio federacija („Rugby Europe“) paskelbė naujas Europos jaunių (iki 18 metų) čempionatų taisykles, pagal kurias „Conference 1“ diviziono, kuriame rungtyniauja Lietuvos rinktinė, nugalėtojas iškart pelnys kelialapį į aukštesnį – „Trophy“ – divizioną.
Jaunių regbio rinktinė
Jaunių regbio rinktinė
Temos: 1 Regbis

Tai reiškia, kad dvejomis įspūdingomis pergalėmis turnyrą pradėjusi Lietuvos rinktinė jau yra per žingsnį nuo aukštesnio diviziono, kuriame varžosi tokios pajėgios šalys kaip Vokietija, Rumunija, Rusija ir kitos.

Po trečiadienio pergalės 33:0 (12:0) prieš Danijos ekipą, Lietuvos komandos treneris Vidmantas Valys teigė, kad rezultatas neatspindi rungtynių sunkumo.

„Sunkios buvo rungtynės, dar sunkesnės negu pirmosios su Andora. Toks didelis rezultatas tikrai neparodo, kokia buvo sunki kova. Vyrai buvo nusiteikę pergalei ir dabar jau užlipome ant antrojo laiptelio. Tikrai dabar lipsime ant trečiojo ir pasieksime viršūnę, kurios norime. Noriu padėkoti vyrams, kad atidavė visas jėgas“, – sakė V.Valys.

VIDEO: Trenerio V. Valio komentaras po jaunių regbio rinktinės pergalės prieš Daniją

Nors lietuviai už dvi užtikrintas pergales surinko maksimalų taškų skaičių (10 tšk.), dėl pirmosios vietos jie dar nėra ramūs. Kaimynai latviai trečiadienį 36:3 nepasigailėjo Andoros ir savo sąskaitoje turi 6 taškus. Būtent lietuvių ir latvių akistata šeštadienį lems, kam atiteks kelialapis į aukštesnį divizioną.

„Dabar darysime viską, kad išliktume susikaupę. Liko dvi dienos, todėl per jas dirbsime, kad galėtume parvežti į Lietuvą nugalėtojų taurę“, – pabrėžė V.Valys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius