Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 28

Lietuvos jaunių regbio rinktinė Europos čempionato starte nugalėjo Liuksemburgą

Lietuvos jaunių (iki 18 metų) regbio rinktinė pergalingai pradėjo Europos čempionato B diviziono turnyrą Prancūzijoje. Pirmajame susitikime – ketvirtfinalyje – šeštadienį mūsiškiai 22:17 (8:14) nugalėjo Liuksemburgo bendraamžius ir pateko į pusfinalį.
Lietuvos jaunių regbio rinktinė
Lietuvos jaunių regbio rinktinė / Brigitos Šmuilytės nuotr.
Temos: 1 Regbis

Šiose rungtynėse lietuviams teko pademonstruoti savo charakterį. Po ne itin sėkmingos mačo pradžios Lietuvos komanda atsiliko 3:14. 25-ąją min. kamuolį įskaitiniame plote prispaudęs Tomas Mačiulis sušvelnino Lietuvos komandos deficitą iki 8:14.

Antrajame kėlinyje Lietuvos regbininkai parodė tikrąsias savo galimybes. Sėkmingos Donato Trumpicko ir Kęstučio Karbausko atakos ir tikslūs realizacijos smūgiai leido lietuviams išsiveržti į priekį ir iškovoti svarbią pergalę.

Nugalėtojams po 5 taškus pelnė Tomas Mačiulis, Donatas Trumpickas ir Kęstutis Karbauskas, 3 – Alanas Alasauskis, po 2 – Ervidas Bakutis ir Eimantas Bagarauskas.

Tuo pačiu lietuviai atsirevanšavo Liuksemburgui už praėjusius metus, kuomet ketvirtfinalyje mūsiškiai 7:23 turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

Pusfinalyje trečiadienį Lietuvos rinktinė susitiks su Šveicarijos regbininkais. Šveicarai ketvirtfinalyje 8:5 nugalėjo kroatus. Kitame pusfinalyje susitiks Čekijos ir Ukrainos rinktinės.

Šio čempionato nugalėtojai iškops į A divizioną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius