-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 10

Lietuvos jaunių regbio rinktinės treneris: pirma pergalė - tik mažas laiptelis į viršų

Lietuvos jaunių (iki 18 metų) regbio rinktinės treneris Vidmantas Valys po pirmosios pergalės Europos čempionato "Conference 1" divizione prieš Andoros komandą teigė, kad gera pradžia jį džiugina, bet visas svarbiausias darbas dar laukia ateityje.
Regbis
Regbis / LRF nuotr.
Temos: 1 Regbis

Keturias gražias ir rezultatyvias atakas surengę lietuviai pirmosiose rungtynėse Prancūzijoje 26:0 (14:0) nugalėjo Andoros ekipą. Kojos mūsiškiams nepakišo ir ilga kelionė – turnyro miestą lietuviai pasiekė tik vėlyvą paskutinę naktį prieš pirmąsias rungtynes.

„Po pirmosios pergalės nuotaikos yra puikios, nes laimėjimas yra svarbus. Tačiau ši pergalė yra tik mažas laiptelis į viršų“, – pabrėžė V. Valys.

Dabar lietuviai turi keletą dienų pasiruošimui antrosioms rungtynėms su Danijos rinktine. Susitiks bus žaidžiamas trečiadienį. Danai pirmajame susitikime 20:17 įveikė latvius.

V.Valys teigė, kad per šias laisvas dienas daug dirbama su fiziniu pasiruošimu bei technika – bandoma taisyti pirmosiose rungtynėse įžvelgtas klaidas. Taip pat bus analizuojamas būsimų varžovų žaidimas.

„Turėjome dienų pasiruošimui kitoms rungtynėms, todėl vaikinus nuteikinėjame sunkiam darbui ir tikėjimui, kad pasieksime dar dvi pergales. Tikiu savo vyrais, turime visą sustyguotą komandą, geras sąlygas. Viskas priklauso tik nuo mūsų, todėl turime įdėti visas pastangas, kad pasiektume patį geriausią rezultatą“, – kalbėjo V.Valys.

Lietuvos regbininkai gieda himną po treniruotės:

Turnyrą lietuviai užbaigs šeštadienio rungtynėmis su Latvija. Diviziono nugalėtoja iškovos teisę žaisti pereinamąsias rungtynes dėl patekimo į aukštesnį divizioną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius