Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 19

Lietuvos regbio-15 rinktinė išliko grupės lydere

Europos regbio taurės 2B divizione rungtyniaujanti Lietuvos regbio-15 rinktinė, po dviejų ratų išliko šio diviziono lydere. Savaitgali sužaistos paskutinės antrojo turo rungtynės.
Lietuvos regbio rinktinės nariai
Lietuvos regbio rinktinės nariai / Evaldo Černiausko nuotr.

Namuose žaidusi Latvijos rinktinė kiek netikėtai lengvai nugalėjo vieną iš grupės favoričių Kipro rinktinę 39:20.

„Latvijos rinktinės itin patyrusi pirmoji linija sužaidė puikai, tai ir lėmė kaimynų pergalę. Kipras neišnaudojo savo greitų kraštų, žaidė gan lėtai, o tai buvo palanku latviams“, – teigia Lietuvos regbio-15 rinktinės treneris Ntando Manyosha, kuris stebėjo rungtynes Rygoje.

Būtent Latvija ir Kipras bus sekantys Lietuvos rinktinės varžovai Europos regbio taurėje 2015 m. balandžio 25 d. ir grgužės 2 d. atitinkamai.

Lietuvos rinktinė (10 tšk.) iškovojo dvi pergales iš tiek pat galimų ir lenkia Latviją (9 tšk.) papildomų taškų dėka. Kipras (4 tšk.) iškovojo vieną pergalę prieš Andorą (0 tšk.) rezultatu 30:10, tuo tarpu Vengrija (2 tšk.) nors ir neiškovojo pergalių, bet gavo 2 papildomus taškus už tai, jog Lietuvai ir Latvijai pralaimėjo 7 ar mažesniu taškų skirtumu.

Priminsime, kad 2B divizionas yra penktasis pagal pajėgumą divizionas Europoje. Lietuvos regbio-15 tikslas yra iškovoti 1-ąją vietą grupėje ir sugrįžti į 2A divizioną 2016 metais. Šiuo metu mūsų rinktinė pasaulio reitinge užimą 44-ą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius