Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 22

Lietuvos regbio rinktinė bręsta lemiamai kovai su šveicarais – jėgos per akis, prarasti nėra ko

Lietuvos regbio rinktinė su treneriu Linu Naujaliu Šiaulių Zoknių stadione intensyviai treniruojasi – balandžio 26 dieną laukia sunki kova su Šveicarijos rinktine namuose. Trenerio teigimu – komanda jauna ir fiziškai labai stipri, tačiau jauna – reikia daugiau patirties.
Lietuvos regbio rinktinės treniruotė
Lietuvos regbio rinktinės treniruotė / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Treneris Linas Naujalis prieš treniruotę kalbėjo apie nepasisekusias varžybas su kroatais. Minėjo, kad komanda per daug laiko žaidė savo aikštės pusėje. Komandos laukia įtempta taktikos treniruotė. Taip pat bus kruopščiai peržiūrimi varžybų įrašai.

Veteranai turi išeiti su pergale, o jaunimui būtina pergalė, kad įgautų pasitikėjimo.

„Turėtume nebekartoti klaidų. Varžomai nėra stipresni. Mums koją pakiša tai, kad komanda labai jauna – vidurkis 22-23 metai. Gynyba labai patobulėjusi. Turime padaryti viską, kad kuo daugiau kovotume priešininkų pusėje. Dažniausiai galvojame, kad kamuolį nusinešime rankose, tačiau, kol nueiname iki galo, išsibarstome ir pavargstame“, – kalbėjo treneris.

Balandžio 26 dieną Lietuvos vyrų regbio rinktinė ruošiasi paskutiniam Europos Nacijų taurės 2A diviziono mačui su Šveicarija. Kova vyks Šiaulių centriniame stadione. Šias varžybas rinktinė planuoja laimėti. „Veteranai turi išeiti su pergale, o jaunimui būtina pergalė, kad įgautų pasitikėjimo“, – tvirtina treneris L.Naujalis.

Treneris mano, kad komandai būtų buvę labai naudinga išlikti 2A divizione. „Tai tas lygis, kai jau susiduriame su profesionaliais žaidėjais – patiriame tikra fizinį pasipriešinimą, psichologinę įtampą.  Mums reikia kuo daugiau draugiškų varžybų su daug stipresniais, kad išmoktume priimti sprendimus tuomet, kai varžovas galingas, o pulsas – 180 dūžių per minutę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius