Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 20

Lietuvos regbio U-18 rinktinė Europos čempionato B divizione užėmė 6-ą vietą

Šeštadienį Lenkijoje baigėsi Europos jaunių (iki 18 metų) regbio čempionatas. Tomo Zibolio treniruojama Lietuvos aštuoniolikmečių rinktinė B divizione užėmė 6-ą vietą.
Lietuvos regbio jaunimo rinktinė
Lietuvos regbio jaunimo rinktinė / Brigitos Šmuilytės nuotr.
Temos: 1 Regbis

Paskutinėse pirmenybių rungtynėse dėl 5-6 vietų lietuviai 0:20 (0:0) nusileido Serbijos bendraamžiams. Po atkaklaus pirmo kėlinio rezultatas dar buvo lygus, tačiau antro kėlinio pradžioje serbai atliko du žeminimus iš eilės ir nutolo (0:10). Vėliau Vidmantas Šležas buvo nubaustas raudona kortele, o varžovai dar sykį prispaudė kamuolį lietuvių įskaitiniame plote (0:15). Iki pat mačo pabaigos lietuviams taip ir nepavyko pasižymėti ir jiems teko pripažinti Serbijos rinktinės pranašumą.

Anksčiau šiame čempionate Lietuvos U-18 rinktinė 7:23 pralaimėjo Liuksemburgui ir 65:0 sutriuškino Austrijos bendraamžius. B diviziono nugalėtojais tapo ir kelialapį į aukštesnę grupę pelnė Švedijos regbininkai, kurie finale 37:19 nugalėjo Šveicarijos komandą.

Elito divizione triumfavo Anglijos aštuoniolikmečiai, kurie finale 30:14 nugalėjo Airiją. Bronzos medaliai atiteko kitai Britų salų valstybei, Velsui, kuris mažajame finale 31:30 palaužė Prancūzijos jaunųjų regbininkų pasipriešinimą.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius