Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 29

Naujajame cikle Lietuvos regbininkų lauks pajėgūs varžovai

Tbilisyje (Gruzija) vykusios Europos regbio federacijos („Rugby Europe“) generalinės asamblėjos metu buvo aptarta daug klausimų bei pristatytos laukiančios naujovės. Viena iš jų – atnaujintos Europos tautų taurės turnyro grupės.
Lietuvos regbio rinktinė
Lietuvos regbio rinktinė

Nuo šių metų rudenio Lietuvos regbio rinktinė, kuri šiemet triumfavo 2B divizione, varžysis „Conference 1“ Šiaurės grupėje. Jos varžovėmis bus Latvijos, Čekijos, Liuksemburgo ir Švedijos komandos.

Čekija pasaulio reitinge yra 33-ia, Lietuva – 39-a, Latvija – 51-a, Švedija – 58-a, Liuksemburgas – 59-as. Švedijos rinktinė praėjusiame cikle rungtyniavo trečiajame pagal pajėgumą – 1B divizione, čekai 2A divizione iškovojo sidabro medalius, latviai 2B divizione liko antri, o Liuksemburgas triumfavo 2C divizione.

Pirmąsias rungtynes lietuviai savo aikštėje žais su kaimynais latviais lapkričio 5 dieną. Abi šios komandos žaidė ir praėjusiame cikle, kuriame abi ekipos pasidalino po pergalę. Po savaitės Lietuvos regbininkai vyks į Čekiją, kur lauks pajėgių šeimininkų išbandymas.

Vėliau kovos tęsis 2017 metų pavasarį. Balandžio 22 dieną lietuviai priims svečius iš Liuksemburgo, o gegužės 6 dieną žais su Švedija išvykoje.

„Conference 1“ Pietų grupėje varžysis Andora, Kroatija, Kipras, Izraelis ir Malta. Abiejų grupių nugalėtojai tarpusavyje kovos dėl patekimo į aukštesnį divizioną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius