Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žydrūnas Savickas iš fotosesijos parsinešė rūkytą lyną ir daržovių

Stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas stojo prieš... fotoobjektyvą. Ketvirtadienį buvo surengta pirmoji galiūno biografijos „Žydrūnas Savickas – žmogus iš geležies“ fotosesijos dalis.
Žydrūnas Savickas
Žydrūnas Savickas Vilniaus Tymo turguje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Idėja paprasta. Norime parodyti stipriausią pasaulio žmogų paprastoje ir kasdieniškoje aplinkoje. Ne visi gali pakelti svorius, kuriuos beveik kasdien kilnoja Žydrūnas, tačiau Žydrūnas, kaip ir kiti žmonės, kasdien daro įprastus darbus: perka maistą, geria kavą, žvejoja ir panašiai. Jis yra toks pat, kaip ir visi. Tik gal šiek tiek didesnis“, – 15 min.lt pasakojo projekto autorius Andrius Guginis.

Atskleisti kitą Žydrūno Savicko gyvenimo pusę padės fotomeninkas Saulius Paukštys. Pirmoji fotosesijos dalis vyko Vilniaus mieste šalia Užupio esančiame Tymo turgelyje, kur prekiaujama ekologiškais produktais.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Žydrūnas Savickas
Žydrūnas Savickas

„Labai geri žmonės. Tiek daug lauktuvių gavau: ir lyną, ir salotų, ir bandelę su migdolais. Fotografuodamasis stengiausi bendrauti su turgaus prekeiviais ir neprarasti žvalios nuotaikos. Pozuoti prieš fotoobjektyvą yra taip pat sunku, kaip ant pakylos užkelti 160 kilogramų sveriantį akmenį“, – įspūdžiais dalijosi Lietuvos milžinas.

Biografija „Žydrūnas Savickas – žmogus iš geležies“ pasirodys vasarą. Knygoje stipriausias pasaulio žmogus pasakos apie karjerą, patars, kaip siekti tikslų, bei atskleis, kokiomis vertybėmis vadovaujasi gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius