Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į rusų įkurtą ledo ritulio Šlovės salę pateks ir Darius Kasparaitis

Dukart ledo ritulio olimpinis čempionas rusas Aleksandras Jakuševas Sočyje oficialiai prakalbo: rusai įkurs ledo ritulio Šlovės salę. Šio savotiško ledo ritulio muziejaus atidarymas vyks per Sočio olimpines žaidynes – dar šią savaitę.
Darius Kasparaitis
Darius Kasparaitis / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Ledo ritulio salės įkūrimas – tik dalis kuriamo muziejaus, kuris bus atidarytas Maskvoje, sporto ir pramogų parke „Sporto legendos“. Jis duris atvers vietoj čia kadaise buvusių automobilių ZIL cechų. Į Šlovės salę bus renkami geriausi rusų žaidėjai, treneriai, funkcionieriai ir teisėjai.

Jau nutarta, kad į Šlovės salę pirmieji pateks ledo ritulininkai, kurie tapo olimpiniais čempionais SSRS rinktinės sudėtyje ir atstovaujant Rusijai. Šis muziejus bus panašus į tą, kurį turi NHL lyga“, – aiškino A.Jakuševas.

Į šią Šlovės salę pateks ir Lietuvos, Rusijos bei JAV pilietybę turintis ledo ritulininkas Darius Kasparaitis. 41-erių buvusi NHL žvaigždė kartu su Nepriklausomų Valstybių Sandraugos (NVS) rinktine, kuri vėliau vadinosi Rusijos nacionaline komanda, 1992 metais Albervilyje iškovojo aukso medalius, 1998 metais Nagane, rungtyniaudamas Rusijos ekipos sudėtyje, jis laimėjo sidabrą, o 2002-aisiais Solt Leik Sityje – bronzą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius