Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kita medalių pusė apdovanojimuose „Penki olimpiniai žiedai"

Sporto vadybos apdovanojimuose „Penki olimpiniai žiedai“ buvo pagerbtos ryškiausios sporto pasaulio asmenybės, geriausios iniciatyvos ir renginiai, taip pat išrinktas metų sporto miestas. Specialią apdovanojimams skirtą laidą TV3 transliuos gruodžio 3 d. popietę (16.40 val).
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Organizatorių nuotr.

Iškilmingoje ceremonijoje apdovanojimus nominuotieji atsiėmė iš garsiausių šalies sportininkų: Arvydo Sabonio, Andrėjaus Zadneprovskio, Sergėjaus Jovaišos ir kitų krepšininkų bei olimpiečių rankų. Specialius linkėjimus iš kitais metais Olimpiadą rengiančio Londono perdavė Jungtinės karalystės ambasadorius Davidas Huntas.

Drauge su sportininkais geriausias asmenybes bei iniciatyvas įvertino ir pramogų pasaulio žvaigždės. Pavyzdžiui Marijonas Mikutavičius, metų sporto miestu pavadino Šeškinę, kurioje stūkso nebaigto stadiono griaučiai. Maestro Donatas Katkus, teikdamas savo pasiūlymus sporto infrastruktūros vystymui, prisipažino vieną didžiausių savo nuodėmių, padarytų per krepšinio čempionatą.

Apdovanojimus vedė puikiai pasirinkta jaunatviška ir energinga pora, nestokojanti humoro jausmo – Aistė Paškevičiūtė ir Mindaugas Rainys.  „Penkių olimpinių žiedų“ apdovanojimų scenoje žiūrovai išvys Marijoną Mikutavičių, Mią, „Skamp“, „Happyendless“, G&G Sindikatą ir kitas scenos žvaigždes. Specialiai šiam renginiui buvo sukurti ypatingi pasirodymai, kuriuose žymūs Lietuvos atlikėjai, kartu su „Showmakers“ šokėjais, iliustravo įvairias sporto šakas: žolės riedulį, fechtavimąsi, gimnastiką. Scenoje sužibėjo „Žalgirio“ šokėjų gyvos figūros.

Šie sporto metai apdovanojimuose apibendrinti penkiais svarbiais aspektais: infrastruktūros vystymo, krepšinio čempionato, sporto asmenybių ir savivaldybių pasiekimais. Simboliška, kad šios penkios temos savotiškai tinka ir prie penkių olimpinių žiedų simbolio, juk Olimpiada bus svarbiausias kitų metų sporto įvykis ne tik pasaulyje, bet ir Lietuvoje.

Sporto vadybos asociacija jau antrus metus rengia Sporto vadybos apdovanojimus, kuriais siekiama motyvuoti talentus ir skatinti naujų idėjų sklaidą, įvertinti geriausius sporto vadybos pavyzdžius, supažindinti su jais visuomenę ir taip prisidėti prie sporto vystymo Lietuvoje. Nominantus išrinko ir įvertino specialus sporto vadybos apdovanojimų komitetas, sudarytas iš sporto, verslo ir žiniasklaidos autoritetų.

Sporto vadybos asociacija veikia antrus metus, jos steigėjai yra Advokatų kontora Eversheds Saladžius, „Deloitte Lietuva" ir „VRP | Hill & Knowlton“,  partneriai – Lietuvos tautinis olimpinis komitetas, Lietuvos sporto federacijų sąjunga, ISM vadybos ir ekonomikos universitetas, komunikacijos agentūra „Bosanova“. Asociacijos veiklos esmė – vystyti sporto vadybą, juk aistra, kuria dega ir šaliai atstovaujantys olimpiečiai, ir su kamuoliu kieme žaidžiantys vaikai, netelpa vien tik sporto pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius