Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 23

Oponento šauksmai siutino Vengrijos tenisininką: „Rėkia kaip kalė“

Vengrijos tenisininkas Martonas Fucsovics (ATP-80) liko nepatenkintas savo varžovo elgesiu Liono (Prancūzija) mieste vykstančiame ATP 250 serijos turnyre „Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon“.
Martonas Fucsovics
Martonas Fucsovics / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Vengrijos atstovo oponentu pirmajame varžybų rate buvo Argentinos tenisininkas Sebastianas Baezas (ATP-44), kuris įpratęs kiekvieną savo atliktą smūgį palydėti ir kiek ilgoku riksmu.

Toks oponento elgesys galiausiai iš kantrybės išvedė M.Fucsovics, kuris kreipėsi ne tik į bokštelio arbitrą, bet ir į patį oponentą.

„Kiek tau metų? 12?“, – iš pradžių varžovo klustelėjo vengras, sulaukęs atsakymo, jog S.Baezui yra 22-eji.

„Elgiesi kaip 12-metis. Tie sušikti 20-mečiai... Jis nėra vienintelis, kuris žaidžia taip nesąžiningai. Šaukia „Vamos“ kiekviename taške, kuomet aš nepataikau smūgio. Rėkia kaip kalė“, – savo įtūžį liejo Fucsovics.

Bokštelio teisėjas į šiuos Vengrijos tenisininko priekaištus sureagavo labai diplomatiškai ir teigė esantis atviras diskusijai, tačiau paprašė nevartoti necenzūrinės leksikos.

Dvikova galiausiai baigėsi S.Baezo pergale rezultatu 6:4, 7:6(5), o įspūdingu stiliumi match point'ą realizavęs jaunasis argentinietis jį palydėjo dar garsesniais riksmais.

Prie tinklo abu tenisininkai dar persimetė keletu žodžių, tačiau į rimtesnį konfliktą šis dialogas neperaugo.

Varžybų Lione aštuntfinalyje S.Baezo lauks tautietis Pedro Cachinas (ATP-63), kuris 2:6, 6:3, 6:4 palaužė kortų šeimininką Gaelį Monfilsą (ATP-386).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius