Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

T.Tumalovičiaus blog’as: Kaip krepšinis gadina atostogas arba naujieji „Chimki“ berniukai Paulius ir Robis (video)

Sakau labas tiems, kam krepšinis širdyje amžiams!
Paulius Jankūnas ir Robertas Javtokas, Chimki
Paulius Jankūnas ir Robertas Javtokas, Chimki / Tomo Tumalovičiaus/Reporteris.com nuotr.
Temos: 1 Atostogos

Šioje serijoje pamatysite trumpą apsilankymą Sevilijoje, kur spalio pradžioje draugiškas rungtynes žaidė Maskvos srities „Chimki“ komanda. Paaukojau dieną atostogų Portugalijoje ir išsinuomavęs mašiną nulėkiau iki Sevilijos. Po poros valandų supratau, kad vandenynas ir paplūdimys neatstoja kažkur netoliese vykstančio įdomaus krepšinio. Tik neklauskite, ar tai patiko mano mylimajai.

Apšilimo metu Timofejus Mozgovas dėjo kamuolį į krepšį ir sutrupino lentą. Ją keitė 30 min, po to paaiškėjo, kad kreivai prisuko lanką, vėl perdarinėjo viską. Bet nieko, rungtynės prasidėjo šiek tiek vėliau.  Tose rungtynėse jie sunkiai kovėsi su  Sevilijos Cajasol krepšininkais, bet lietuvaičiai ištempė. Paulius Jankūnas per kelias trečio kėlinio minutes pelnė 8 taškus, taip inicijuodamas spurtą, o Robertas Javtokas paskutinėmis sekundėmis įmetė lemiamus taškus. 78-77 nugalėjo „Chimki“.

Spalio pradžioje „Chimki“ komanda dar tik vieną savaitę buvo visi krepšininkai ir treneriai kartu, per kurią, anot Roberto, spėjo gauti tik tokį fizinį krūvį, kuris viršija žmogaus galimybių ribas. Turbūt treneris už tą pralaimėjimą Vilniuje, kai ispanai buvo sutriuškinti, atsilygino. Nepaisant to, krepšininkai labai gyrė gausybę titulų sukaupusį trenerį Sergio Scarjolą.

Robertui teks prižiūrėti naująjį legionierių Paulių, turbūt smagu pradėti žaisti užsienyje, kai komandoje yra lietuvių. Paulius rimtas 4-as numeris, galintis puikiai žaisti vienas prieš vieną. Anot Jono Mačiulio, tai vienas geriausiai vienas prieš vieną žaidžiančių krepšininkų. Tą jis įrodė ir lemiamais momentais imdamasis iniciatyvos po krepšiais. Taip pat turi taiklią ranką nuo tolimų distancijų. Manau, tai viena geriausių „Chimki“ investicijų, o kokybės ir pinigų santykis tikrai ženkliai geresnis, nei buvęs Garbajosa, dabartinis Darjušo ir Rimo klubo kolega.

4-adienį  pirmos „Chimki“ ir „Real“ rungtynės, jose susitiks net 4 lietuvaičiai ir 2 treneriai italai. Būsiu ten, parvešiu gražių vaizdų. Na o dabar gražaus žiūrėjimo ir iki kito karto!
 

VIDEO: fotografo T. Tumalovičiaus blog'as - Chimki naujokai Paulius ir Robis lankosi Ispanijoje :)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius