Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greičiausiai plaukė lietuviai

Tradiciniame Baltijos šalių plaukimo čempionate sekmadienį triumfavo lietuviai.
Vytautas Janušaitis
Keturiose rungtyse čempionate plaukusiam Vytautui Janušaičiui nepavyko nugalėti tik 400 metrų laisvuoju stiliumi – lietuvis čia liko antras. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Plaukimas

Savaitgalį Alytaus 50 m ilgio baseine varžėsi kone visos ryškiausios Lietuvos, Latvijos ir Estijos plaukimo žvaigždės – vyko tradicinis Baltijos šalių čempionatas ir jaunių (13–14 metų merginos ir 15–16 metų vaikinai) varžybos.

Dvi dienas trukusiose pirmenybėse suaugusiųjų grupėje nepralenkiami buvo lietuviai, kurie iš viso surinko 296 taškus. Antroje vietoje liko estai (218 tšk.), o treti buvo latviai (106 tšk.).

Jaunių varžybose geriau sekėsi svečiams iš Estijos (261 tšk.). Nedaug atsiliko ir lietuviai (255 tšk.), o latviai (102 tšk.) ir vėl turėjo tenkintis trečiąja vieta.

Pirmenybėse buvo pagerinti du Lietuvos merginų iki 15 metų rekordai. 400 metrų laisvuoju stiliumi 14-metė Jūratė Ščerbinskaitė įveikė per 4 minutes 32,31 sekundės, o šalies merginų jaunių rinktinė (Asta Drevinskaitė, Simona Raudonytė, Miglė Štaraitė, Vaiva Gimbutytė) estafetėje keturios po 100 metrų laisvu stiliumi užtruko 4 minutes 16,99 sekundės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius