-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irkluotojai pradėjo kovas pasaulio taurės II etape

Liucernoje (Šveicarija) prasidėjo 2016 metų irklavimo pasaulio taurės antrasis etapas.
Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė
Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė / canottaggio.com nuotr.

Moterų vienviečių varžybose penktadienį Linai Šaltytei patekti į pusfinalį pavyko antruoju bandymu. Atrankos plaukime Lietuvos sportininkė distanciją įveikė per 7 min. 55,87 sek., savo plaukime buvo trečia, o tai reiškė, kad teks dalyvauti paguodos plaukime. Jo metu viskas pavyko puikiai. L.Šaltytė finišą pasiekė per 7 min. 38,05 sek., užėmė pirmąją vietą ir pateko į pusfinalį.

Vyrų vienviečių atrankos varžybose tiek Mindaugas Griškonis, tiek Žygimantas Gališanskis iš karto pateko į ketvirtfinalį: M.Griškonis savo plaukime finišavo trečias (7 min. 15,45 sek.), o Ž.Gališanskis – ketvirtas (7,14.640).

Antrąjį barjerą M.Griškonis taip pat įveikė be vargo. Pirmajame ketvirtfinalio plaukime jis finišavo antras (6,54.720) ir žengė į pusfinalį. Tuo metu Ž.Gališanskis trečiajame ketvirtfinalio plaukime liko ketvirtas (7,3.410) ir liko už pusfinalio borto.

Moterų dvivietė – Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė – pusfinalyje tvirtai užėmė pirmąją vietą (6,53.190) ir iš karto žengė į finalą.

Vyrams – Rolandui Maščinskui ir Sauliui Ritteriui – merginų pavyzdžiu pasekti nepavyko. Jie atrankos plaukime liko antri (6,13,980) ir turės šeštadienį dalyvauti paguodos plaukime.

Taip pat įvykiai susiklostė ir vyrų porinei keturvietei (Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Dominykas Jančionis ir Aurimas Adomavičius). Atrankos plaukime lietuviai liko treti (6,09.080) ir taip pat bandys prasibrauti į finalą šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius