Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julija Jefimova neranda trenerio: „Amerikiečiams uždrausta su manimi dirbti“

Rusijos plaukikė Julija Jefimova atskleidė, kad JAV plaukimo specialistams yra uždrausta dirbti su olimpine vicečempione.
Julija Jefimova
Julija Jefimova / „Scanpix“ nuotr.

Rusijos sporto dienraščiui „Sovsport“ interviu davusi plaukikė įsitikinusi, kad aukščiausia amerikiečių valdžia uždraudė ją treniruoti.

Interviu duoti atvykusi sportininkė pirmiausia pasakojo apie ką tik atliktą manikiūrą, nes tai „svarbus moteriškas darbas“.

„Manikiūras yra labai svarbus merginai. Be jo aš jaučiuosi nepatogiai. Užtruko dvi valandas su puse. Prieš olimpiados finalą pati sau lakavau nagus. Man tai padeda nusiraminti ir laikas greičiau prabėga“, – originaliai pokalbį pradėjo J.Jefimovą.

Pokalbiui pasisukus apie rimtesnius dalykus, plaukikė prisipažino, kad vis dar jaučia apmaudą dėl olimpinių žaidynių: „Prisimenu medalius ir ceremoniją. Bet kai manęs draugai apie tai klausia, aš nenoriu atsakyti. Kartais net apsiverkiu.“

Rusijos metų plaukike tapusi J.Jefimova dėkojo rusams už palaikymą, tačiau guodėsi, kad užsieniečiai nebenori su ja dirbti.

„Amerikiečiai atsisako dirbti su mano komanda, kurią kuriu čia. Nors sutartys yra labai pelningos jiems ir treneriai susidomėję, tačiau egzistuoja draudimas iš viršaus. Su vienu ekspertu derėjomės mėnesį. Viskas buvo sutarta – net jo žmonos ir vaikų veikla. Tačiau viskas staiga nutrūko. Tada kreipiausi į buvusį savo trenerį Davidą Salo, su kuriuo dirbau Los Andžele. Jis man pasakė, kad JAV partnerių neieškočiau – niekas neatvažiuos“, – apie atšalusius santykius su amerikiečių treneriais pasakojo J.Jefimova.

„Scanpix“ nuotr./Julija Jefimova
„Scanpix“ nuotr./Julija Jefimova

J.Jefimovai neliko nieko kita kaip tęsti darbus su savo tėvu, kuris taip pat yra treneris: „Jis žino, kaip reikia dirbti su dukra. Būdami JAV daug ir patys išmokome. Esant sunkiai situacijai, tėtis manęs nepaliks, kaip tai padarė D.Solo. Jis bus su manimi iki galo.“

Rusijos plaukikė atskleidė, kad jos kuriamo plaukimo klubo metinis biudžetas sieks 1,2 mln. JAV dolerių per metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius