Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karjeros kryžkelėje atsidūrusi Rūta Meilutytė Naujuosius metus sutiks Ispanijoje

Rūta Meilutytė ir vėl mėgaujasi plaukimu. Garsiausia Lietuvos plaukikė Naujuosius metus sutiks Ispanijoje surengtoje treniruočių stovykloje. Gali būti, kad aukštikalnėse 19-metė apsispręs ir dėl savo ateities. Jau kuris laikas spėliojama, kur pasuks R.Meilutytės karjera.
Rūta Meilutytė
Rūta Meilutytė / facebook nuotr.

„Linkėjimai iš 2320 m aukščio!“ – savo gerbėjams žinutę perdavė garsiausia Lietuvos plaukikė.

Olimpinė čempionė svarbiausiems kitų metų startams pasirengimą pradėjo su treneriu Pauliumi Andrijausku. 32-ejų specialistas yra buvęs plaukikas, kuriam priklauso Lietuvos 200 metrų plaukimo peteliške rekordas. Jis dalyvavo Atėnų olimpinėse žaidynėse.

Su šiuo treneriu R.Meilutytė pradėjo pasirengimą naujam sezonui Kaune, o dabar stovyklauja Ispanijoje. Andalūzijos regione įsikūrusiame centre anksčiau treniravosi ir kiti Lietuvos plaukikai.

Šiuo metu R.Meilutytė bando apsispręsti dėl savo ateities. Su treneriu Jonu Ruddu atsisveikinusi lietuvė svarsto galimybę persikelti už Atlanto. Kol 19-metė sprendžia savo ateitį, ji mielai treniruojasi gimtajame Kaune.

Po nesėkmingai susiklosčiusių Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių R.Meilutytė startavo Lietuvos čempionate trumpajame baseine. Anykščiuose vykusiame turnyre R.Meilutytė susišlavė net tris aukso medalius.

15min žiniomis, R.Meilutytė savo ateities planus atskleis sausio pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius