-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo Lietuvos vandenlenčių čempionato pirmojo etapo nugalėtojai

Šeštadienį Marijampolėje, „Splash“ vandenlenčių parke, vyko pirmasis, vieno iš sparčiausiai populiarėjančių sportų Lietuvoje – vandenlenčių, čempionato etapas. Varžybose dalyvavo daugiau nei trisdešimt sportininkų. Jie varžėsi keturiose grupėse – vyrų profesionalų, vyrų mėgėjų, moterų ir vaikų. Etapui teisėjavo profesionalūs vandenlenčių sporto teisėjai iš Latvijos – Janis Strazdins ir Kaspars Bebris.
Vandenlentė
Vandenlentė / 12

Po įtemptos kovos prizines vietas vyrų profesionalų grupėje pasidalino – Jonas Kriščiūnas, Domantas Kazickas ir Motiejus Lisauskas. Moterų tarpe buvo daug naujokių, kurios tik šiais metais pradėjo dalyvauti varžybose. Prizines vietas laimėjo – Živilė Einikytė, Agnesė Šatavičiūtė ir Radvilė Čepukienėnė. Vyrų mėgėjų tarpe prizines vietas pasidalino netgi du jėgos aitvarų mėgėjai – Mindaugas Jaugelis ir Dovydas Buta, o pirmąją vietą iškovojo vietinis Marijampolės parko atletas – Arnoldas Gumauskas.

Šių metų vasarą vyks netgi septyni Lietuvos vandenlenčių čempionato etapai, kurie aplankys įvairius Lietuvos miestus. Prasidėjęs Marijampolėje, kitą savaitgalį čempionatas keliasi į Molėtus, vėliau – į Klaipėdą.

„Vandenlenčių sportas yra vienas iš labiausiai populiarėjančių sportų Lietuvoje. Jis tapo prieinamas kiekvienam – vandenlenčių parkų jau turime daugiau negu 30, jie yra įsikūrę įvairiuose Lietuvos kampeliuose. Šiais metais įkūrėme Lietuvos vandenlenčių organizaciją (LWO), kuri rūpinsis vandenlenčių sporto populiarinimu, Lietuvos vandenlenčių čempionatu, skatins jaunimo užimtumą bei visų piliečių sveikatinimą“, – komentavo Lietuvos vandenlenčių organizacijos atstovė Agnė Šimanskytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius