Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serbiją užpylęs potvynis Europos irklavimo čempionatui Belgrade įtakos neturės

Serbijos irklavimo federacijos generalinis sekretorius Nebojsa Jevremovičius patikino, kad Serbijoje bei Bosnijoje ir Hercegovinoje siaučiantis potvynis įtakos Europos irklavimo čempionatui neturės. Prestižinės varžybos Belgrade vyks gegužės 27-ą – birželio 2-ą dienomis.
Andrius ir Vytautas Lapatiukai.
Irklavimas / facebook.com nuotr.

Daug žalos pridaręs potvynis nepasiekė Belgrade esančio Sava ežero, kur vyks Senojo žemyno čempionatas. Ežero vandens kiekį reguliuoja du šliuzai, o N.Jevremovičius teigė, kad vandens lygis ežere nuolat tikrinamas ir reguliuojamas, rašoma worldrowing.com.

„Artimiausios orų prognozės yra geros, o bendra situacija Belgrade taip pat kontroliuojama. Transporto, elektros ir kitos miesto sistemos veikia gerai. Pasirengimas čempionatui taip pat vyksta taip, kaip planuota“, – kalbėjo  N.Jevremovičius.

Belgrade vyksiančios Europos čempionato ir „Ada Ciganlija“ regatos varžybos yra aštuntasis Europos čempionatas po jo atkūrimo. Primename, kad Lietuvai šiose varžybose atstovaus dešimt irkluotojų.

erch2014.com nuotr./Sava ežeras Belgrade
erch2014.com nuotr./Sava ežeras Belgrade

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius