Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 06 /16:37

Širdžių čempionės gestas: iškovotą aukso medalį R.Meilutytė padovanojo jauniesiems plaukikams

Pastarosiomis dienomis Kaune vykusio Lietuvos žiemos čempionato metu pajėgiausia šalies plaukikė Rūta Meilutytė savo gerbėjus džiugino ne tik puikiais rezultatais, bet ir netikėtais poelgiais.
Rūta Meilutytė ir jaunieji gerbėjai
Rūta Meilutytė ir jaunieji gerbėjai / Asmeninio archyvo nuotr.

Pasižiūrėti į gimtajame mieste plaukusią sportininkę visas tris dienas rinkosi gausus gerbėjų skaičius, o mažieji nepraleido progos įsiamžinti su Londono olimpinių žaidynių čempione nuotraukose.

R.Meilutytė „Girstučio“ baseine buvo nepralenkiama – užtikrintai laimėjo visas šešias rungtis, kuriose dalyvavo.

Po šeštadienį vykusio 50 metrų plaukimo nugara finalo sportininkė pradžiugino ir du gimtojo miesto mažuosius plaukikus.

Kauno „Vilijos“ plaukimo mokyklos baseine treniruotes lankantys dešimtmetė Dominyka ir metais jaunesnis Augustinas paprašė Lietuvos „Auksinės žuvelės“ pasidaryti asmenukę, o ši jaunuosius savo gerbėjus pradžiugino netikėta dovana – padovanojo vaikams tik ką iškovotą čempionės medalį.

„Ant jo sportininkė vaikams parašė sveikinimą ir palinkėjo sėkmės plaukiant. Pasitarę su vaikais ir Dominyko tėčiu, nusprendėme, kad medalį padovanosime „Vilijos“ plaukimo baseinui. Tikimės jis plaukimo mokykloje ras garbingą vietą“, – 15min pasakojo laimingosios jaunosios plaukikės tėtis Mildoras.

Tačiau tai nebuvo vienintelis gražus R.Meilutytės gestas praėjusį savaitgalį. Pirmadienį socialiniame tinkle sportininkė pasidžiaugė iškovotais medaliais ir pranešė, jog laimėtą 500 eurų čekį skiria savo fondui, kuris užsiima vaikų skatinimu sportuoti ir plaukimo sporto šakos populiarinimu Lietuvoje.

„Prie manęs prisijungė ir du gerai žinomi Lietuvos plaukikai, Danas Rapšys ir Andrius Šidlauskas. Labai tikiuosi, kad šie maži darbai padės bent keliems Lietuvos vaikams pradėti plaukti, o jau pradėjusiems suteiks motyvacijos eiti pirmyn“, – rašė pajėgiausia šalies plaukikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius