Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atkrintamųjų varžybų kovos keliasi į Vilnių: „Energijos-Orakulo“ ledo ritulininkams žūtbūt reikalingas revanšas

Po pirmosios nesėkmės atvirojo Latvijos ledo ritulio čempionato atkrintamosiose varžybose Elektrėnų „Energija-Orakulas“ sieks revanšo namuose prieš Daugpilio „Latgalę“.
Ledo ritulio rungtynių akimirka
Ledo ritulio rungtynių akimirka
Temos: 1 Ledo ritulys

Pirmajame susitikime pergalę rezultatu 4:1 šventė Latvijos komanda. Vyriausiasis „Latgalės“ treneris Jurijus Agureikinas sakė, kad jo komanda į Vilnių atvažiuoja maksimaliai nusiteikusi.

„Mes neužmiršome pralaimėjimo Vilniuje, neužmiršome, kad „Energija“ dažnai nugali ir kitus lyderius – „SMScredit.lv“ ar „Žiemgalą“. Mano vyrai „Energiją“ laiko rimtais priešininkais, gerbia, todėl visi iki vieno yra nusiteikę kovoti iš visų jėgų“, – kalbėjo varžovų treneris.

Paskutinį kartą Vilniuje komandos žaidė sausio mėnesį. Rungtynes po stulbinamo Arūno Aleinikovo žaidimo 3:0 laimėjo „Energija“. Šiandien vartus ginsiąs A. Aleinikovas savo indėlio nesureikšmino ir pergalės raktu įvardijo komandinį žaidimą.

„Vienas žmogus rungtynių niekada nelaimi. Dirbti turi visa komanda. Aš bandau ištaisyti ginėjų klaidas, jie manąsias. Tą darysime šiandien ir eisime kovoti dėl pergalės“, – trumpai kalbėjo vartininkas.

Dėl išėjimo į pusfinalį komandos žaidžia iki dviejų pergalių. Šiandien „Energija“ į lemiamą dvikovą, po kurios sezonas gali būti baigtas. Lemiamos rungtynės prasidės 19:00 Vilniaus „Pramogų arenoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius