Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Balticos“ ledo ritulininkai ruošiasi mūšiams su Rygos „Juniors“

Šią savaitę Vilniaus „Baltica“ namuose varžysis su Rygos „Juniors“ ekipa. Iš viso komandos susitiks tris kartus iš eilės sostinės „Pramogų arenoje“ – ketvirtadienį (19 val.), šeštadienį (17 val.) ir sekmadienį (17 val.).
„Baltica“ žaidėjai
„Balticos“ žaidėjai / Tomo Permino nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Planuojama, kad Lietuvos komandos gretose šiose varžybose debiutuos naujas žaidėjas – Ilja Mašencovas, rašo hcbaltica.lt.

Vilniaus ledo ritulio klubas intensyviai ruošiasi šios savaitės susitikimams su Rygos „Dinamo“ jaunimo komanda „Juniors“. Iki sezono pradžios komandos jau sužaidė du kontrolinius mačus. Abejas varžybas laimėjo latviai.

„Didesnių problemų dėl žaidėjų traumų neturime. Stiprią traumą patyręs vidurio puolėjas Edgaras Rybakovas su „Juniors“ žaisti dar negalės, tačiau jis jau pradėjo treniruotis kartu su visa komanda. Artėjančiose varžybose mūsų gretose turėtų debiutuoti vidurio puolėjas iš Rusijos Ilja Mašencovas“, – sakė „Balticos“ vyriausiasis treneris Dmitrijus Medvedevas.

„Balticos“ kapitono Vadimo Chvoleso teigimu, komandos nusiteikimas artėjančioms varžyboms yra stiprus, tačiau priduria, kad gausus žiūrovų palaikymas nuteiktų dar kovingiau.

„Visi nekantriai laukiame kiekvienų rungtynių, tad šios ne išimtis. Debiutavome tikrai sėkmingai, tačiau žinau, kad komanda dar neatskleidė viso savo potencialo. Šiuo atžvilgiu mus labai motyvuoja sirgalių palaikymas, kurio norisi sulaukti vis didesnio“, – sakė komandos kapitonas V.Chvolesas.

Laimėję penkerias iš šešių žaistų rungtynių „Balticos“ (15 tšk.) ritulininkai yra vieni MHL B grupės pirmenybių Vakarų divizione lyderių – pirmąją vietą dalijasi su Penzos „Dizelist“ (Rusija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius