Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainius Zubrus į Lietuvą atvyko su įspūdingomis lauktuvėmis

Vienas geriausių visų laikų šalies ledo ritulininkų, Šiaurės Amerikos Nacionalinės ledo ritulio lygos (NHL) Naujojo Džersio „Devils“ klubo puolėjas Dainius Zubrus į Lietuvą sugrįžo su įspūdingomis lauktuvėmis.
Dainius Zubrus
Dainius Zubrus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kelios dienos prieš jam sugrįžtant, Lietuvą pasiekė 50 ledo ritulio aprangų komplektų, kurių vertė – beveik 100 tūkstančių litų. Siuntoje yra įvairių dydžių aprangos komplektai vaikams, taip pat keli komplektai jauniesiems vartininkams.

Aprangos komplektai bus įteikti Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygoje (NVLRL) dalyvaujančioms Lietuvos ledo ritulio mokykloms.

Pernai NVLRL prezidentu išrinktas D.Zubrus jau antrą kartą pasinaudojo galimybe per Šiaurės Amerikos ledo ritulininkų profesionalų asociaciją skirti paramą jauniesiems ledo ritulininkams.

D.Zubrui asmeninių pažinčių dėka pavyko įrodyti, jog didžiulė parama vėl turi būti skirta Lietuvai.

Nacionalinė vaikų ledo ritulio lyga baigė antrąjį sezoną. Per penkis mėnesius lygoje sužaista beveik 250 rungtynių. NVLRL rungtyniavo 27 komandos iš trijų valstybių – 19 iš Lietuvos, 2 iš Latvijos ir 6 iš Kaliningrado srities (Rusija). Lyga sukaupė 360 tūkst. litų biudžetą, iš kurio net 100 tūkst. buvo skirta Lietuvos komandų premijoms ir paramai.

NVLRL pėdomis pasekė ir suaugusieji. Praėjusį rudenį įkurta Nacionalinė ledo ritulio lyga (NLRL) suvienijo 27 Lietuvos komandas, kurios per pirmąjį sezoną sužaidė 180 rungtynių. Antrajame NLRL sezone tikimasi išvysti Kaliningrado (Rusija) ir Latvijos ledo ritulio komandas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius