Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainius Zubrus vėl bando sugrįžti į NHL

37-erių metų lietuvis Dainius Zubrus ir toliau domina NHL klubus. Pirmadienį D.Zubrus iščiuožė ant ledo Bostone su „San Chose Sharks“ komanda pirmai treniruotei. Su vietos „Bruins“ ekipa „rykliai“ žais NHL rungtynes antradienio vakarą.
Dainius Zubrus
Dainius Zubrus / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Dainius Zubrus

„Sharks“ pakvietė lietuvį į peržiūrą, kuri truks kelias dienas. Iš namų Newarke į Bostoną atskridęs sekmadienio vakarą, lietuvis pirmadienį ryte jau čiuožė su „Sharks“ ekipa ir bandė įtikti į peržiūrą pakvietusio klubo treneriams.

„Ryklių“ treneris Peteris DeBoeras Dainiui paskambino tą pačią dieną jam grįžus iš peržiūros Sent Lujyje. Dėl intensyvaus NHL grafiko ledo ritulininkas prie klubo prisijungė tik pirmadienį. 

P.DeBoeras gerai žino D.Zubrų, su kuriuo per pastaruosius trejus metus pasiekė neblogų rezultatų „Devils“ klube. Strategas du kartus nuvedė komandą į NHL finalus, kuriuose kovėsi ir lietuvis. Gegužės mėnesį palikęs „Devils“ komandą, treneris tapo antruoju daugiausiai pergalių pasiekusiu treneriu „Devils“ istorijoje. 

Tai antrasis klubas per pastarąjį mėnesį, kuris kviečia D.Zubrų į peržiūrą. Ledo ritulininkas vos prieš savaitę konkurencinėje kovoje vietą Sent Lujiso „Blues“ ekipoje užleido peržiūroje geriau pasirodžiusiam čekui, 34-erių Martinui Havlatui, su kuriuo praėjusiais metais žaidė Naujojo Džersio „Devils“ klube.

„Turiu jėgų ir esu pasirengęs žaisti NHL. Žiūrėsim, kaip viskas bus su „Sharks“, atsakymas turėtų būti greitai. Dėl mano išvykimo iš namų šeima tikrai neapsidžiaugė, labiausiai „nepatenkinta“ buvo dukra, kurios gimtadienis už kelių dienų ir gali tekti jį praleisti“, – hockey.lt sakė geros nuotaikos neslėpęs D.Zubrus.

Liepą „Devils“ klubo netikėtai atleistas ledo ritulininkas dar prieš sezoną teigė, „jog nėra ko tikėtis gausybės pasiūlymų prieš sezoną. Komandos sukomplektuotos ir visi lauks čempionato pradžios. O sezono pradžioje išryškės spragos, ne visada jauni žaidėjai pateisina klubų viltis, tuomet ir atsigręžiama į patyrusius žaidėjus“.

18 sezonų NHL lygoje praleidęs ir 1243 mačus sužaidęs D.Zubrus pernai gynė Lietuvos ledo ritulio rinktinės garbę Vilniuje vykusiame čempionate, kur rinktinės lyderis ir padėjo iškovoti I diviziono B grupės bronzą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius