Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Kasparaitis: mano karjeroje yra juoda dėmė – niekada neatstovavau Lietuvos rinktinei

Ilgametis stipriausios pasaulyje Šiaurės Amerikos Nacionalinės ledo ritulio lygos (NHL) žaidėjas Darius Kasparaitis šeštadienį 17 valandą Elektrėnų ledo rūmuose užsivilks Vilniaus „Hockey Punks“ marškinėlius ir debiutuos Lietuvos Nacionalinės ledo ritulio lygos (NLRL) rungtynėse prieš Elektrėnų „Lokių-Poseidono“ komandą.
Darius Kasparaitis
Darius Kasparaitis / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Man malonu, kad galiu pasirodyti ir Lietuvos čempionate. Nežinau, kokio jis lygio, bet kokiu atveju tai bus įdomu. Aš manau, kad mano karjeroje yra juoda dėmė – niekada neatstovavau Lietuvos nacionalinei rinktinei. Žinau taisykles, reikia kelis metus pažaisti Lietuvoje, kad galėčiau atstovauti šaliai tarptautinėse varžybose. Aš to norėčiau, bet negaliu žinoti, kaip jausiuosi po poros sezonų. Jeigu nieko neskaudės, tikrai neatsisakysiu. Mano šeštadienio rungtynės už „Hockey Punks“ bus pirmas žingsnis to link“, – parvykęs iš Švedijos į Lietuvą kalbėjo ledo ritulininkas.

Vilniaus „Hockey Punks“ ir Elektrėnų „Lokių-Poseidono“ ekipos turnyro lentelėje rikiuojasi viena šalia kitos ir užima pirmas dvi vietas Rytų konferencijoje. Abi komandos turi po 15 taškų, tačiau vilniečiai juos surinko per 9 rungtynes, o praėjusio sezono NLRL čempionai – per 7. Šių komandų susitikimas būtų intriguojantis ir be D.Kasparaičio, nes „Hockey Punks“ šį sezoną netikėtai ir namuose (6:3), ir išvykoje (3:2) abu kartus įveikė elektrėniškius.

„Aš manau, kad mes šiemet laimėjome tarpusavio susitikimus dėl to, kad labiau to norėjome. Visi nori nugalėti čempionus. Mūsų komanda jauna, mes mokomės iš kiekvienų rungtynių, todėl ne visada mums pavyksta sužaisti taktiškai teisingai. Turime dar neišnaudoto potencialo ir tikiuosi, kad vieną dieną visi lyderiai sužais puikiai, o ne tik vienas ar kitas, nors ir to kartais užtenka pergalei. Tačiau, jei norime pirmą kartą patekti į atkrintamąsias varžybas, turime siekti pergalės ir rytoj. Turime nesižvalgyti į D.Kasparaitį, kiekvienas turi atlikti savo darbą. Tada viskas bus gerai“, – mačo išvakarėse sakė „Hockey Punks“ treneris Šarūnas Kuliešius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius