Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivido Stagniūno partnerė Isabella Tobias: „Man didelė garbė atstovauti Lietuvai“

Lietuvos šokių ant ledo pora Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas po laisvojo šokio atrankos varžybose sulaukė daugybės sveikinimų. Lietuviai tarp 17 dalyvių užėmė trečią vietą, pateko į finalines varžybas ir pasiekė geriausią sezono rezultatą. „Aš sužavėta. Čia jaučiuosi fantastiškai, o toks startas mane dar labiau įkvėpė“, – po varžybų sakė nuolat besišypsanti I.Tobias.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas / A.Žukaitės nuotr.

Čiuožėja iš Amerikos dar nė karto nebuvo Lietuvoje, tačiau jau moka žodžius „ačiū“, „laba diena“, „kaip smagu“ ar „gerai“ ir tikina labai norinti išmokti mūsų kalbą. „Stengiuosi mokytis iš Deivido ir nuolat jo prašau, kad greičiau atvyktume į Lietuvą. Vasarą bent savaitę tikrai aplankysime šią šalį“, – 15min.lt sakė žavi 19-metė ir pridūrė: „Jei Deividas ką nors bloga apie mane pasakys, neklausyk jo.“

I.Tobias pasakojo, kad draugai ir gerbėjai ją iki šiol sveikina pasirinkus atstovauti būtent Lietuvai. „Pasakysiu atvirai, man didelė garbė atstovauti Lietuvai. Tikiu, jog pavyks jums padovanoti labai daug gerų emocijų. Sulaukiu daug laiškų internetu, mus labai palaiko, o tai dar labiau motyvuoja stengtis“, – kalbėjo I.Tobias.

Ji neslėpė, kad dalyvauti pasaulio čempionate svajojo jau daugelį metų: „Man patinka varžytis, mėgstu adrenaliną, o čia Maskvoje jaučiuosi nepakartojamai. Tai pirmasis mano pasaulio čempionatas ir aš didžiuojuosi mūsų pasirodymu. Labai ilgai svajojau apie šią dieną“, – teigė I.Tobias, kuri nusprendė pakeisti laisvojo šokio suknelę, mat norėjo jaustis patogiau ir atrodyti ryškiau.

Mergina tikino nė kiek nesijaudinusi prieš startą, nes pasitikėjo savo ir Deivido jėgomis.

„Isabella į areną iščiuožė kaip vijurkas, o kodėl tu buvai toks susikaustęs?“, – D.Stagniūno klausė trenerė Lilija Vanagienė. Tiesa, pats čiuožėjas tikino, kad tiesiog buvo ramus ir labai susikaupęs.

Lietuvos pora neslėpė, kad buvo verti vietos geriausiųjų trejetuke. „Viskas buvo taip, kaip ir turėjo būti. Teisėjų vertinimų negali prognozuoti, tačiau mes padarėme tai, kas priklausė nuo mūsų“, – tikino D.Stagniūnas.

„Mums labai patinka mūsų laisvoji programa. Labai sunkiai dirbome, kad pasiektume tokius rezultatus. Tai tik pradžia, tačiau ji suteikia daug optimizmo“, – pridūrė I.Tobias.

Pirmą kartą pasaulio čempionate dalyvaujančių I.Tobias ir D.Stagniūno laisvoji programa buvo įvertinta 77,63 balo.

Pora kartu čiuožia mažiau nei metus, todėl mėnesiu vėliau nei planuota įvykęs pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatas jai tapo puikia galimybe patobulinti savo įgūdžius. „Daugeliui ši pertrauka sujaukė pasiruošimo planus, o mes dar esame naujokai ir galėjome daugiau padirbėti. Jėga“, – trumpai ir aiškiai dėstė D.Stagniūnas.

Trečiadienį šokių ant ledo atstovai turės laisvą dieną. Penktadienį ledo šokėjai atliks trumpąją programą, o šeštadienį jų lauks laisvoji programa.

„Rytoj ilgai ilgai miegosiu ir su tėvais važiuosiu į Maskvos centrą. Man šis miestas labai patinka. Buvau čia dukart ir dar norėčiau sugrįžti. Mėgstu apsipirkinėti, o Maskvoje turiu puikią progą tą padaryti. Be to, žavi ir Rusijos architektūra, ypač Raudonoji aikštė“, – įspūdžiais dalijosi I.Tobias. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius