-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Elektrėniškiai Baltarusijos aukščiausiosios ledo ritulio lygos sezoną baigė ketvirtfinalyje

Penktąją vietą Baltarusijos aukščiausiosios ledo ritulio lygos reguliariajame sezone užėmęs Lietuvos čempionas Elektrėnų „Energijos“ klubas pirmadienį lemiamas – penktąsias – serijos iki trijų pergalių rungtynes svečiuose 1:4 (1:1, 0:2, 0:1) pralaimėjo į pusfinalį iškopusiai Minsko „Junior“ komandai.
„Energijos“ ledo ritulininkai
„Energijos“ ledo ritulininkai / R.Mikalkevičiūtės nuotr.

Pirmuosius du mačus išvykoje lietuviai varžovams pralaimėjo 1:2 (1:0, 0:1, 0:1) ir 2:6 (1:1, 1:2, 0:3), o Elektrėnuose iškovojo dvi pergales 4:3 (2:1, 2:1, 0:1) bei 4:1 (0:0, 3:1, 1:0).

Lemiamose rungtynėse Baltarusijos sostinėje vienintelį įvartį į aikštelės šeimininkų vartus įmušė Andrius Židkovas (1:42).

Nugalėtojų gretose įvarčiais pasižymėjo Andrejus Timoščenka (12:01), Ignatas Savionokas (21:57), Artiomas Šagovas (28:1) bei Dmitrijus Filipovičius (57:32).

„Privalau padėkoti vyrams už kovingumą ir atsidavimą. Tai buvo dar vienas puikus mūšis, kurį, deja, šįkart mes pralaimėjome. Lemiamose kovose neturėjome dėl traumų svarbių komandos žaidėjų ir tai žinoma atsiliepė galutiniam rezultatui. Dabar mūsų visų mintys apie pasaulio čempionatą Vilniuje, kuriam pasirengimą pradėsime artimiausiu metu“ – teigė Elektrėnų „Energijos“ ir nacionalinės Lietuvos rinktinės treneris Berndas Haakė.

Minskiečiai pusfinalyje žais su Soligorsko „Šachtior-2“ klubu, kuris ketvirtfinalio serijoje 3-0 (5:0, 6:1, 5:4) nugalėjo Novopolocko „Chimik-SKA-2“ ledo ritulininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius