Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Energijos“ ledo ritulio klubą sustiprino rusas Ilja Zagretdinovas

Prie Elektrėnų ledo ritulio komandos „Energija“ žaidėjų prisijungė legionierius iš Rusijos Ilja Zagretdinovas. Jaunasis centro puolėjas jau ruošiasi ir pirmoms rungtynėms Lietuvoje – lapkričio 30 d. I.Zagretdinovas padės „ESSM/Energijos“ ekipai Lietuvos Nacionalinės ledo ritulio lygos aukščiausio diviziono rungtynėse su Vilniaus VNA.
Ilja Zagretdinovas
Ilja Zagretdinovas / Klubo nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Iš Ufos kilęs 21 metų I.Zagretdinovas trečiadienį jau dalyvavo „Energijos“ treniruotėje ant ledo. „Tiesą sakant, jaučiuosi puikiai. Visa ši nauja patirtis pranoko mano lūkesčius“, – prisipažino pirmą kartą į Lietuvą atvykęs I.Zagretdinovas. Jaunasis puolėjas juokėsi, kad jį labai nudžiugino puikus lietuviškas klimatas lyginant su šaltesne ir žiemiškesne Ufa.

I.Zagretdinovas, ledo ritulį pradėjęs žaisti septynerių, anksčiau atstovavo Rusijos „Salavat Yulayev Ufa-2“ (2007–2008 m. ir 2008–2009 m.) ir „Toros Neftekamsk-2“ (2009–2010 m. ir 2010–2011 m.) klubams. Vienoje ledo ritulio stovyklų jis susipažino ir su dabartinės komandos draugu – „Energijos“ puolėju Romanu Aliapkinu.

„Nuo mažumės sekiau Rusijos ledo ritulio naujienas, vėliau žaisdamas skirtinguose klubuose pažinau ir to pasaulio sistemą bei taisykles. Atėjo laikas pokyčiams, todėl pradėjau ieškoti alternatyvų. Taip atsidūriau „Energijos“ komandoje“, – pasakojo I.Zagretdinovas.

Kitą savaitę komandos naujokas žais savo pirmąsias Lietuvos Nacionalinės ledo ritulio lygos aukščiausio diviziono rungtynes Vilniuje. „Visada svajojau žaisti Europos klube. Vilkėti „Energijos“ marškinėlius, žaisti Lietuvoje ir Latvijoje – man tikras iššūkis. Nors mes dar tik treniruojamės, mintyse aš jau rungtyniauju“, – nekantriai laukdamas rungtynių su Vilniaus VNA sakė I.Zagretdinovas.

Artimiausiu metu Latvijos atvirajame ledo ritulio čempionate „Energija“ žais su „JLSS/Zemgale“ (gruodžio 3 d.) ir „SMScredit.lv“ (gruodžio 4 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius